Tiem kuriem garneles paliek pāri vedat droši mājās un uzbūvējat zupīti Sieva būs ļoti pārsteigta -vēl pasakiet ka garneles noķērāt paši :DD
Saldētas (iztīrītas) garneles ½ kg
Kātu selerijas 1 cers
Puravi 4 gab.
Vistasķekavas vistas sponsorētais sastāvdaļas buljons 2 litri
Saldais krējums 200 g
Spageti 50 g
Dilles 1 saišķis
Sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Katlā uzvāra buljonu, ievieto sīki sagrieztas selerijas un puravus. Vāra uz mazas uguns 15 minūtes.
2. Pievieno salauzītus spageti un vāra 5 minūtes.
3. Pievieno neatsaldētas garneles, sasmalcinātas dilles un krējumu. Uzvāra un pavāra 2 minūtes. Noliek malā uz 10 minūtēm ievilkties.
Rezepte no portāla Receptes .lv
Saldētas (iztīrītas) garneles ½ kg
Kātu selerijas 1 cers
Puravi 4 gab.
Vistasķekavas vistas sponsorētais sastāvdaļas buljons 2 litri
Saldais krējums 200 g
Spageti 50 g
Dilles 1 saišķis
Sāls pēc garšas
Pagatavošana:
1. Katlā uzvāra buljonu, ievieto sīki sagrieztas selerijas un puravus. Vāra uz mazas uguns 15 minūtes.
2. Pievieno salauzītus spageti un vāra 5 minūtes.
3. Pievieno neatsaldētas garneles, sasmalcinātas dilles un krējumu. Uzvāra un pavāra 2 minūtes. Noliek malā uz 10 minūtēm ievilkties.
Rezepte no portāla Receptes .lv
28.septembris 2013, 14:18 | links