Makšķerēšana jūrā

Ja nav noslēpums - ar "aiz sēkļa" ir domāts skatoties no krasta puses (jāmet uzreiz pāri sēklim) vai otrādi - jāmet līdz sēklim?

Skaic, ka precīza vieta nav nosakāma - tur jautājumu īsti nav :)
10.oktobris 2013, 11:21 | links
 
man gan pašam īpaši nav veicies uz sistēmām ar rotiņiem,bet laikam jau strādā viss kam tici........jautājums mūžīgais,ir vajadzīgas bumbas vai nava ???

straikers, 10.oktobris 2013, 00:21


Par kādām bummbām tu runā?? :) Ja domā pērlītes utt, tad jā es uzskatu ka obligāti, seviški ja jaktī. Nu vajag vinai košumus un karekļus, vajag :) Bute taču! Viņa! :) tāpat kā vimba :)
10.oktobris 2013, 09:14 | links
 
Kas notiek Mazirbe,Irbe un Mikeltorni ar butem?
10.oktobris 2013, 09:10 | links
 
Rītdien ir vērts braukt uz jūru pec zivīm?? daudz nevajag ar pusspaini pietiks

specialists, 10.oktobris 2013, 08:30[/quote]
10.oktobris 2013, 08:35 | links
 
Rītdien ir vērts braukt uz jūru pec zivīm daudz nevajag ar pusspaini pietiks
10.oktobris 2013, 08:30 | links
 
Kati 4,5m krasta sistemas ar vertusku salmo nopirku leisu variants.Mazirbe vislabak strada. Nem uz raudinu fileju un kreveti rengi negrib.Velams uz pavadinas fosforizeto perliti.
10.oktobris 2013, 08:15 | links
 
man gan pašam īpaši nav veicies uz sistēmām ar rotiņiem,bet laikam jau strādā viss kam tici........jautājums mūžīgais,ir vajadzīgas bumbas vai nava ???
10.oktobris 2013, 00:21 | links
 
ir jau sataisīti :)
10.oktobris 2013, 00:06 | links
 
Kraft!! ko darīsi ar skārdenes materiālu,tjipa rotiņus taisīsi? :)
9.oktobris 2013, 23:54 | links
 
Kādam laikam ieķēra, ka dažs labs savelk vairāk kā pats :) Nekas, vīkends tuvojas, tas visu saliks pa vietām, līdztam turpinām cepties :) Par distancēm ir skaidrs, nākamais par adekvātāko bušu sistēmu. Es piemēram tiko sagraizīju CocaCola skārdeni.. :))
9.oktobris 2013, 23:40 | links
 
Rīt pēcpusdienā mēģināšu revanšu paņemt pēc pagājušās izgāzšanās!Tikai par vietu vēl neesmu izlēmis,to dienas gaitā saštukošu!Un jā....uz nakti braukšu šoreiz .... Kameru ar paņemšu.....a moš paltusu izceļu ... :)
9.oktobris 2013, 22:59 | links
 
Staume21, kur atradās kāti? Krastā vai uz sēkļa, un naktī tik tālu nav jāmet! Paliksim katrs pie sava un vairāk no manīm replikas par copei nebūs, sorry, ja kādu aizķēru! Ne asakas!
P.S. Ak mēs Letiņi!!!
9.oktobris 2013, 22:46 | links
 
Cienītās dāmas un kungi,domāju,ka dažiem ir,tepat forumā,jāuzraksta ka ir maldijušies un Seedoo(bildes ir) ne...irsj.Vot.Savādāk liekas ka šis ir prasts,visādu idiotu un dīvaiņu forums.
9.oktobris 2013, 22:30 | links
 
Mulkibas bridam ar kombiem metrus 80 un tad plivinajam cik var .Tur dzilums bija tiri smuks tapat neka Neesu nekads iesacejs.Pickoju jau kadus gadus 10 ta ka varu vienu otru vel daudz kur pamacit.
9.oktobris 2013, 22:24 | links
 
Neparzinu juru ka savu kabatu un butei galva neesmu ielidis, bet savs viedoklis ir (var but var palidzet iesacejiem un irsejiem):
- nav noverotas slepenas vietas, kur vienmer keras.
- nav noverotas slepenas esmas, uz ko vienmer keras.
- nav noverots viens pareizais iebrisanas / iemesanas attalums, kur vienmer keras.
Var braukt vienada diennakts laika uz vienu un to pasu vietu, izmantot vienu esmu, mest viena distance un viena reize nokersi 3 butes, bet cita reize - 33. Loterija.
Var mainit esmas, tas dipot, mainit iemetiena attalumu, vai mainit dislokacijas vietu krasta un reizes, kad majas jabrauc ar 3 butem loti krasi samazinasies. Sports.

Mana neliela pieredze un mans viedoklis.
Irseji velreiz pakasa starp kaju ikskiem un liekas miera.
9.oktobris 2013, 22:20 | links
 
Veči, tas tas viss ir štrunts salīdzināqjumā ar to,ka piektdien un sestdien ir foršs ziemeļa vējš butei.Jālaiž!
9.oktobris 2013, 21:10 | links
 
Gunchagoo,viss bumbās! Katram savs man patīk bradāt un bradāšu- laba fizuha:)) Mājās braucot visi muši sāp, ar alhokolu neizraujamies, jo sanāk vienam otru pa ceļu nomainīt! Bildes likt riebjās un par Jūrkalnes spaiņiem ar ir informācija!!! Protams tagad var mest maldīgus virzienus kur ir butt... un noteikti to kāds ar dara, bet man tas naff interesanti! Joprojām savu iecienīto vietu kuru nevienam neatklāšu nēsmu atradis, nu tad ar nākamo reizi uz Jūrkalnes pusi:)))
p.s. nu redz straume21 noteikti copēja no krasta(APGALVOJUMS) un aukla trāpa aiz pirmā sēkļa zāļu joslā +_ 10M, rezultāts tāds ir kāds viņš ir!!!Nekā personīga! Gan jau zāle reiz šogad rimsies un būs kā pagājušogad:)
9.oktobris 2013, 21:10 | links
 
Nu ko , arī seedoo fleitē ? Neesmu šī foruma pastāvīgs apmeklētājs ,bet vienu gan šeit esmu novērojis - visi baidās izteikties aklāti par veiksmīgu copi ,jo domā ,ka pēc nedēļas ,šodien nenoķertā bute ,viņu gaidīs šeit pat un vieta arī nebūs aizņemta . Starp citu, leiši laikam vēl nav pamodušies (t-pfū,t-pfū ,t-pfū), pagājušogad nebija kur makšķeri iemest ! Un vēl neliels pārsteigums ,kuru, kaut kā, nevēlas atklāt pamatiedzīvotāji ,nav nemaz tik slikti ka svari tiek nesti pa straumei ,tie, kas makšķerē upēs, to zina un nesūdzas. Bet šeit ,lielākā daļa, cenšas makšķerēt tikai stāvošā ūdenī . Ko tad brīnīties par 15kg /5 stundās ? Un bute sestdien Jūrkalnē bija ,un ņēma uz velna paraušanu . Varēji siet akmeņus un ķieģeļus vai 100gr ,rezultāts vienāds . Arī makšķernieki Jūrkalnē bija pilns sektors ,tikai bridējus redzēju ne vairāk kā divus (kāda jēga mest sēklī ).

Gunchagoo, 9.oktobris 2013, 20:29



Par seedo fleitēšanu man tā pagrūti spriest, neesmu bijis ar viņu kopējā jūras copē, bet par to ka viņš noķer, nav šaubu. Ar brišanu ar varbūt ne vienmēr viss ir atrisināms. Atcerēsimies to, ka plakanā pārsvarā barību meklē vietās, kur jūrā ūdens plūst paātrināti un pēkšņi zaudē savu plūsmas ātrumu. Tas ir aiz pirmā vai otrā sēkļa, skatoties no jūras puses. Pareizāk sakot ūdens ar barību pārveļas pār sēkli, un tur arī pārsvarā plakanā to sagaida. Protams naktī bute paliek drošāka, nemeklē vairs barību tūlīt aiz sēkļa, bet nāk pie paša krasta. Ar tādu noteikumu, ja šajā laikā vispār bute te atrodama.
9.oktobris 2013, 20:56 | links
 
velkam tagad visi ārā savas mantas un mēram kam krutāks,kam labāks .... :D :D
9.oktobris 2013, 20:55 | links
 
seedo, es ari līdzīgu parikti biju uzklapējis, no zāklīšu materiāla. Ar lielu spēku pret celi to varēja knapi saliekt, bet darbībā man tas stienis palēnām liecās (lieli viļņi, liels svars bija). Jo augstāk kāts nostiprināts, jo lielāks lauziens, fizika odnako. Iespējams vajag stiprāku materiālu...
Vienigi liels pluss, akmeņos labi iet iekšā.
9.oktobris 2013, 20:47 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager