Kādu gribat tādu arī būvējat
28.septembris 2014, 23:24 | links
paldies Bums! ;) Met info arī šeit :)) es jau vobliņas pēc tavas receptes esmu gatavojis un dikti garšoja! paldies..
Maximā es pirku breksi.. Un garšo pēc voblas, bet ir ar kūpiņu.. Zin kā tas ir panākts? Kolosāli garšo, jo nav sausa, bet gan sulīga un nav tik sāļa kā tradicionāli :)))
mjuniors, 28.septembris 2014, 22:56
Bums? par to šprici un špricēšanu lūdzu ko vairāk :)) sals daudzumus utt.. paldies ;)
mjuniors, 28.septembris 2014, 22:38
Bums
Tev tas arsenāls ir diezgan plašs un spēcīgs, un naf ko piebilst, vienīgi pamācīties, mēģināšu, gan sākumā iekurt vairāk, gan drusku iesiltināt. Bet kāpēc ar katru gadu tas kondensāts un apkvēpšana paliek spēcīgāka? Tagad lietoju tik sausu malku. Varbūt tāpēc, ka iekš mucas bij smuki 4 palieli luņķi?
tontons7, 28.septembris 2014, 22:14
Šodien nokūpināju līdaku desas, jau otrreiz, bet lieta tāda, ka iekš 200l metāla mucas ar dēļu vāku, kas apsists ar skārdu, sakrājās baigs kondensāts, gan uz sienām, gan dibenā peļķīte un kvēpi arī neatpalika. Kurtuve 3m attālumā. Desas dikti ok, bet pamelnas :) Kur tas suns aprakts? Jau kādus 5 gadus kūpinu un ar katru reizi tas melnums pieņemas spēkā, pirms kūpiņa visu iztīrīju, sodrēju bij gona. Sākumā 1 krāsni izkurināja sencis, bet aizdomas, ka ar egles malku.
tontons7, 27.septembris 2014, 20:06