Ar to saldēšanu un zivīm jau tā ir. Bet par to cūciņu, gan, kad senāk braucu medībās, vecie mednieki teica, ka svaigi kauta lopiņa gaļai esot nedaudz jānostāvas vēsā vietā- dienu, divas, lai tā iegūtu labāku garšu!?
vitenahemots, 6.novembris 2014, 15:21
Pareizi, ja zivs ir jo svaigāka jo garšīgāka, tad ar siltasiņu lopiņiem viss otrādi, svaigi kauta silta gaļa galīgi nav tas. Atkarībā no lopa gaļai karinātā stāvoklī vēsā tumšā kambarī jānostājas no dažām dienām līdz vairākām nedēļām. Īpaši tas attiecas uz pārnadžu zvēru gaļu. Jebkurā glaunā restūzī steikiem pasūta tikai kārtīgi nogatavinātu liellopu, dārgākos gatavina līdz pat 12 nedēļām, protams rūpīgi sekojot telpas mitruma līmenim un gaisa kvalitātei :)
6.novembris 2014, 16:05 | links