Man kā iesācējam, lūdzu pastāstiet.
1. Visi runā par filejām - renģes, rauda, breksis - tātad, vai tā ir patiešām fileja, bez asakām, jeb kā? Saprotu ka ādu nost ņemt nevajag, jo tā palīdz tam zivs gabalam pie āķa turēties.
2. Kā ar to "ķiplokēsmu" apšlaksta ar ķiplokiem irpriekš un tad notur? Vai pirms met sistēmu iekšā?
AIZEJ UZ JEBKURU RIMI PAŅEM TĪRĪTĀS REŅĢES UN UZ PRIEKŠU NEKĀDUS ĶIPLOKUS NEVAJAG-GRIEZ NELIELOS GABALOS UN SPRAUD UZ ĀĶA,VISA MATEMĀTIKA
SvetaisJur, 28.augusts 2015, 12:15
MADHAUSE, 28.augusts 2015, 12:52
Tātad arī par zivs "filejām" tas ir tikai nosaukums, griez tik gabalos un spraud uz āķa, pareizi?
SvetaisJur, 28.augusts 2015, 13:57
Pareizi
28.augusts 2015, 14:13 | links