Makšķerēšana jūrā

he, he.... :D ledus nav, jaizbauda citi prieki... :D

doshelis, 22.februāris 2016, 14:48


Es arī rīt laižu, laikam uz Pāvilostu
22.februāris 2016, 15:13 | links
 
he, he.... :D ledus nav, jaizbauda citi prieki... :D
22.februāris 2016, 14:48 | links
 
Dochel tu i traks
22.februāris 2016, 14:14 | links
 
doma ir 3dien braukt uz jūru kadu buti noķert..
lokācijas vieta varetu but Jūrkalnes puse...
varbut ir kāds kas velas sastādit kompāniju?
22.februāris 2016, 13:08 | links
 
Sveiks viri.Var but kads no jums dzīvo Pavilostā vai tas pusē juras krastā?Varbut pazīstams cilvecinš ir?Dodiet ludzu numurinu .Man tikai par juru pajautat.Paldies/
22.februāris 2016, 07:06 | links
 
Tā bilde ir veca kā pasaule, taču šitās sistēmas priekšrocība ir tajā trauciņā ielikt garneles.
20.februāris 2016, 10:28 | links
 
16.02.2016 biju jura pec trijem pa dienu,lidz tumsai keras non stopa,sakeru 6 kg,makskereju uz tigergarnele un karusinem.
19.februāris 2016, 16:55 | links
 
17-18.02 .. laikapstakli vienkarsi ideali,. Jurkalne.. 15. normala izmera butes.. no 3-9 bija copes,velak ka ar nazi nocirta.. kolegiem lidzigi..
ps cope jura ir forsa :)
19.februāris 2016, 15:33 | links
 
Izskatas jau labi, bet makskeresanu un dzersanu apvienot kopa gruti, ir gadijies cope laba makskeret gribas, bet reali nau speka kajas neklausa acis nerada ;)
19.februāris 2016, 11:39 | links
 
PS.tieshi taapeec copenes nedriikst atstaat beez uzraudziibas!:)
18.februāris 2016, 20:23 | links
 
sveika Tauta!esmu redzeeis,ja ne visu,,,tad daudz ko,,, bet shiis bildes autoram,,,cepuri nost!
18.februāris 2016, 20:19 | links
 
tikai pie kāta jāsēž visu laiku, lai kāds neizdzer
18.februāris 2016, 19:41 | links
 
Labākā bušu ķeršanas sistēma. Šito jau var patentēt :)
18.februāris 2016, 18:07 | links
 
18.februāris 2016, 17:51 | links
 
Kas Užavā notiek ar buti?
18.februāris 2016, 15:48 | links
 
Jā...,traki aplauzos lasot ,,memuāru,, atskaiti ko uzdrukājis Einis,es 45g dzīvoju,no tiem noteikti 38 copēju,jebkādos laikapstākļos,pieņemamu copes vietu atrast var vienmēr,arī jūru ziemas periodā,nu nevar pielasīt ,,gaļenieka,, lomu ziemā,varat man te klārēt,pierādīt un visādi citādi fantazēt :) bet pasakas labas,te salasīties var. Ak,jā,dzīvoju 300m no jūras un 75% gadijumos copēju tieši jūrā. Un vel,arī man ir pārītis apaļu ripiņu striķītī,par copes panākumiem,tākā aizbildināties ar to ka atbrauca sportisti un tā un šitā,arī nederēs :) īsāk sakot aplauzos,domāju ka esmu tīri labs makšķernieks,bet sanāk ka sūda teorētiķis tikai....
17.februāris 2016, 13:25 | links
 
Copmanim.
Tās piecas ar svaru ap 500 gr bija domāts uz mums trijiem, vai pareizāk pat uz diviem, jo man tādas negadījās.
17.februāris 2016, 11:38 | links
 
Kolkā būs nesalīdzināmi mazāks loms nekā Jūrkalnes pusē.Paldies,Eini,par skaistu atskaiti.
16.februāris 2016, 20:45 | links
 
No Buras lidz Liepājai viena plekstīte, kaķim pietika
16.februāris 2016, 20:06 | links
 
Februārī uz jūru braucot tikai stulbi domājošie.
Kā vakardien beidzot copi teica man čoms Olte, tad mēs ar tevi eini sevi pie tādiem arī pieskaitām....:)))))
Nu tas tā, ievadam, un kam tas domāts jau zinās pats.
Tā nu mēs trīs stulbi domājošie einis, M. Olte un viņa kolēģis vakardien deviņos rītā bijām jūras krastā iepretim Zaķu kempingam Jūrkalnē. Pirmajā stundā klusums un tad slapju muguru stundas divas. Butes vidējas, kā mana plauksta...:))))), bet kādas piecas jau bija svarā ap 500 gr.
Kaut kur pēc 12 cope pierimās, un tad tādiem īsiem uzplūdiem, it kā pienāktu tramvajs, izlaistu pleksti un tad sēdi gaidi nākamo. Beidzām pēc plkst. 15. Pietika jau ar un vēl mājup ceļš, jo katram pa 5 - 6 kg ir pilnībā pietiekami.
Ķērām uz vārītās garneles, karūsu un karpas filejām. Cope līdzvērtīga.
Ap plkst. 15, kad jau posāmies projām, ieradās trijotnes kompānija no Ventas. Ļoti labi bija pavilkuši vimbas, un normu ātri izpildot šāva pa diviem zaķiem uzreiz. Es arī tā esmu darījis, un tiem kam tālāk ir jābrauc šī ir itin laba versija. Vienīgā problēma bija trijotnei ar ēsmām. Atdevām savējās un kamēr paši pekelējāmies redzēju, ka aktīva cope aiziet arī viņiem.
Bija arī kāds neliels kuriozs.
Ap plkst. 11 no kempinga puses krastā nokāpa vīrelis ar diviem spiningiem un spainīti. Nostājās no mums tādā pieklājīgā ap 100 attālumā un sāka darboties. Vienā brīdī man Māris saka: klausies, ko viņš tur dara? Es skatos un arī nesaprotu.:)))))
Moments tāds: divi īsie spininga kāti, pa attālumu nevaru saprast kāpēc, bet šķiet, ka džekam, uz katra kāta auklas, ir divi svini. Nu labi, attālums ir mānīgs. Tad seko darbība. Tiek iemesta viena makšķere, tad otra un vīriņš zibenīgi metas atpakaļ pie pirmā, strauji cērt, kāts ripā un velk. Es vēl noteicu: oho būs ticis uz plekstu āderes. Izvelk copeni arā, zivs nav, bet tajā pašā brīdī metas pie otras makšķeres, cērt, kāts ripā, velk, bet zivs nav....
Un tā ( man veči neļaus sameloties) tas turpinājās aptuveni stundu!!!!!!!!!). No sākuma mēs blenzām kā apstulbuši, tad jau žēlīgi pasmaidījām un es saku, ka man jau no šādas darbības būtu ne tikai slapja mugura, bet sviedri pilētu no deguna kā pēc spraiga handbola mača, un Māris, vairs nespējot noskatīties gāja pie džeka skatīties kas notiek. Kādu mirkli tur abi padarbojušies Oltīte nāk atpakaļ ar smaidu uz lūpām. Īsi sakot vīrs ir no Polijas un atbraucis šeit pie radiem. Tie, vai kāds cits viņam pateicis, ja jūrā veči ķer butes. Nu šim arī rokas saniezējušās, bet neviens nav varējis tā lāgā izstāstīt kas un kā. Tikai pateikuši to, ka nekas nav ilgi jāgaida, bute uz āķa uzsēžas pati, un kā ēsmu izmanto veikala garneles.
Nu tad viņš arī strādāja...:)))), Bet tas "otrs svins" izrādās garnele visā savā
augumā :)))). Māris iestellēja panam pareizi smadzenes un kad jau devāmies projām, tad džeks ar smaidu līdz ausīm māja ar roku, un spainītī jau šim krājās butes.
Nu tā februārī, jūrā, no krasta.
Pāris dienas iepriekš Rita Bauģe, agrāk
( Grabovska) kopā ar vīru, manu bijušo komandas biedru sporta makšķerēšanā Aināru uztaisot divdiennieku Jūrkalnē saķēra...cik?
Rita lūdza lai nesaka, jo negribot kārtējiem skauģiem būt gaļeniece.
Tā kā vaktējiet laika apstākļus un līdz marta beigām viss notiksies. Tad paredzams, ka ieskaitot vēl aprīļa sākumu bute ies dipadu, dapadu un paliks plāna kā papīrs.
Bet tagad jābrauc. Protams, būs vietas kur lomi būs mazāki, citur lielāki, jāmeklē, bet bute ir smuka, bieza, pilna ar ikriem, savukārt ja kāds mēģina jūs apsaukt un nosaukt par stulbām idejām salasījušos copmani, tad no sākuma pārliecinieties par patiesību paši. Tajā pašā laikā par šādiem tekstiem nav ko uztraukties, jo cilvēks vienkārši sen nav ieskatījies spogulī.
Bildes pie manis Draugos vai Facebook.
Lai veicas.

einis, 16.februāris 2016, 10:54


Eini, precizē svaru :D

5X500 gr =2.5 kg. Koploms 5-6 kg, pārējā laikā jaudīga cope nāni, vai arī 50 gramīgās??!
16.februāris 2016, 19:51 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager