Par raudu un wimbu kā ēsmu gan nepiekritīšu iepriekš teiktajam, jo ir bijis ka tieši uz šo ēsmu ņem vislabāk, vai vispār ņem.
4.oktobris 2017, 16:57 | links
jansan:
to ko pērkat centrāltirgū vai citos veikalos, zivs (reņģe vai brētliņa) parasti jau ir saldēta, lai atvestu uz tirgu, tā tāpat tiek atsaldēta un tirgota. Reti kur ir tā, ka var uzreiz nopirkt svaigu, kas atdzesēta no kuģiem uzreiz ir atnākusi.
Tāpat jau arī garneles mēs pērkam saldētas. Tīģerenes ko veikalos tirgo arī ir atsaldētas un tiek tirgotas kā svaigas.
Tā kā visā visumā, saldēts ir gandrīz viss, pat banāni :D
Ne asakas.
truksis, 4.oktobris 2017, 14:27
urmaas [04.10.17]: Krevete, bradāšana, brētliņa. ;)Precizěšu-centralaćka-reņģe:)) vakar centraltirgu ieperkoties bija ari dziljaja sturi kur latvieśu zelli tirgo atlasita bretlinja. Man gruti ar vinju iet- metot/velkot krit nost. Tamdel labak izvelos centralaćku- djośeva, serdito i nadjozno! Par sadzivośanu ar zalem- janorauj leņķis! Vakar kur bij zale tur bute bij nemanja. Tulinj likśu küpinjâ.
Asais72 [03.10.17]: seedoo [16:36]: Jura paradize! Nu jau ar tik diviem katiem var paspet. Irbei pa vidu.Uz ko šodien labāk ķeras?
seedoo [03.10.17]: Jura paradize! Nu jau ar tik diviem katiem var paspet. Irbei pa viduZāle nav?