Īpašnieki ir vietējie....
Bute ķeras... paskatieties atskaites oktobrī....
Par bušu copi nākamajos gados - lielākais risks ir jūras grundulis....apēd bušu paiku.... man liekas, ka tas arī ir iemesls, kapēc jo tuvāk Liepājai, jo bute plānāka...jo tur šī invezīvā suga šobrīd ir ;oti daudz savairojusies....
Alsungā pārstrādā brētliņas un reņģes.Jauda ir niecīga priekš Latvijas zvejniekiem un cehs pieder ārzemniekiem kuri izmanto pašreizējo situāciju un maksā ļoti mazu cenu.Jaunie cehi pastiprinās konkurenci.Butes viņi negrib ņemt jo galvenā nauda nāk no eļļas kas butei ir maz,liela ķēpa-maza peļņa.Daudzums butei jūrā ir ļoti liels jo maz kuģu kuri to zvejo.Tam ka neķeras no krasta ir cits iemesls-kāds nezinu.
pukis, 28.decembris 2017, 13:06
RinaldsV, 28.decembris 2017, 16:17
Kā sapratu,iespējams zini atbildi.
No kuras zivs ir vairāk eļļas-saldūdens vai jūras?
Vai vienkārši brutāli, paņemsim 300 gr plici un brētliņas tajā pat svarā?
28.decembris 2017, 16:45 | links