Laivas un to motori

Tieshi tádu tizlenju délj,atvainojos,ka ta saku,bet citadák nevaru.....Eesti nomaksá 42 Eu un tehniská skate ir izieta automobilim.
Attieksme arí pavisam savádáka.
6.aprīlis 2018, 23:19 | links
 
DSV [06.04.18]: Uzraksti ierosinájumu uz CSDD,lai ievieshj Vad.apliec.no 1.5Hp dzinéjam un vinji ar prieku to pienjems,D
Arí Tavu auto vinji ir gatavi parbaudít katru ménesi,varbút katru dienu,koe?y
Bļ.. Loģiski ka pieņems-tur taču ienāks piķis ar ko tos 100 resnos kropļus barot!
6.aprīlis 2018, 23:11 | links
 
Igaunija no 30Hp
Lietuva no 10Hp
Latvija no 5Hp
Somija no 50Hp
Tad ko gribeji pateikt,ka latvieshi ir dumáki par visiem vai gribeji pateikt,ka mums vienmér un visur ir jabút priekshgalá?
6.aprīlis 2018, 23:02 | links
 
Uzraksti ierosinájumu uz CSDD,lai ievieshj Vad.apliec.no 1.5Hp dzinéjam un vinji ar prieku to pienjems,D
Arí Tavu auto vinji ir gatavi parbaudít katru ménesi,varbút katru dienu,koe?
6.aprīlis 2018, 22:54 | links
 
Ja pareizi atceros, tad vajadzēja vadītāja paliecība, vienalga vai motors 1,5zs Salut vai Vihr 30zs Bet apgalvot negribu.
6.aprīlis 2018, 22:37 | links
 
Bija arī ka es nesu pūsli uz tehnisko apskati Miera ielā un numurs bija obligāts.
6.aprīlis 2018, 22:34 | links
 
Vēl no vēstures, domāts tiem jauniešiem, kas plēš kreklu, un aizstāv savu taisnību. Padumjajos laikos vienu brīdi motorenēm bija jāiet tehniskā apskate.
Pārbaudīja drošibas aprīkojumu, laivas tehnisko, un vizuālo stāvokli.Sīkāk gan pastāstīt nevarēšu, jo pats biju diezgan sīks.
6.aprīlis 2018, 22:29 | links
 
Arī Rīgā ir savas īpatnības, tādas kā biezās jūras jahtas kuras pilnā gaitā iziet cauri zonai ar ātruma ierobežojumu un ostas pilots var noiet gar pašu bortu, tad izjūtas nav sliktākas kā kārtīgā pūtienā uz jūras. Ja laicīgi nepagriezīsi purnu pret vilni, pelde garantēta.
6.aprīlis 2018, 22:20 | links
 
Bet diemžēl braukt ar motoru grib arī tie, kas nezina neko, un uzskata, ka viņiem nav nekas jāzina.
Tāpēc tādu tipiņu dēļ, pārsvarā lietuviešu, un dažu latviešu pārgudrīšu dēļ, kas vairākus gadus pēc kārtas centās noslīkt Liepājas ostas akvatorijā, tika arī faktiski slēgta cope Liepājas ostas akvatorijā. Lai gan pirms, lietuviešu invāzijas, vietējie tur sekmīgi ķēra padsmit gadus.
Varbūt, Jums Rīgas pusē ir savādāk, bet pie mums dažs labs ar 2,5 metrīgu laiveli un 2zs motoru, iebraucot jūrā, iedomājas, ka vada Titāniku, bez nekādām zināšanām par to ko dara.
6.aprīlis 2018, 22:02 | links
 
Man nekas nav pretī, ka varu aizbraukt ar 12km/h uz savu iecienīto līci, iemest pludiņu un atvērt aukstu, norasējušu bairīti, vai divus, vai pat četrus.
Pasakiet vēl ka nav labi, ka ir tāda iespēja.
6.aprīlis 2018, 21:59 | links
 
Tak viss ir īzī: gribi braukt ar motoru, nokārto koras, gribi buhāt- ej uz grunteni. Un prieks kam jazin ta uzbuuve? Ko nez es varetu saremontēt savam inžektor motoram Gaujas vidū?
6.aprīlis 2018, 21:53 | links
 
(instrukciju)
6.aprīlis 2018, 21:52 | links
 
Tāpēc jau tie kas ir uz jūs ar tehniku izmanto servisu vai vismaz izlasa tehnisko institūciju, bet ja viss ir poveri tad tur nekas nav līdzams...
6.aprīlis 2018, 21:49 | links
 
Par motora pārzināšanu, Kuti, galīgi Tev nepiekrītīšu, jo mūsu pusē ir tādi gudrinieki, kas iebrauc jūrā ar divtaktu dzinēju nepielejot eļļu degvielai, un tad kad ir "kirdik" motoram, tad rodas darbs krasta apsardzei. Uzskatu, ja gribi braukt ar motoru, tad tā ir galvenā lieta, kas jāpārzina, ne tikai uz ūdens, bet jau sēžoties laivā iekšā.
Kas attiecas uz braukšanas kultūru, pilnīgi Tev piekrītu, netikai uz ūdens, bet arī uz koplietošans autoceļiem, tiesību esamība negarantē noteikumu ievērošanu.
6.aprīlis 2018, 21:39 | links
 
nav jau teikts, ka viņš ar savu 2.2 zs motoru brauks pa kādu dažu hektārru lielu ezeriņu, vai jūras piekrasti.

Tas saucās "dabiskā izlase", palikušajiem būs vairāk zivju
6.aprīlis 2018, 21:35 | links
 
Neredzu sakarību tiesībām ar motora pārzināšanu. Man piemēram nav tās tiesības kaut gan motorus pārzinu samērā labi nostrādājot piecdesmit gadus par mehāniķi motoristu un neuzskatu ka uz ūdens būtu īstā vieta kur veikt remontu. Tāpēc arī copēju atļautajos trīs kilometros un tā kā neplānoju lielāku laivu un motoru tad neredzu vajadzību pēc tiesībām ja tāds variants pastāv ar maziem motoriem. Noteikumus esmu vairāk kārt pārlasījis un galīgs dauns uz ūdeņiem neesmu.
Tāpēc nav vienotas prasības pēc tiesībām un ne jau tiesības nosaka uzvedību uz ūdeņiem. Paskatoties kā Rīgā brauc, kaut arī gandrīz visiem ir tiesības ar retiem izņēmumiem, tad ir tāda sajūta ka noteikumi pat nav lasīti nerunājot par tiesību likšanu.
6.aprīlis 2018, 21:16 | links
 
Tiem kam ir kārtīgi motori, tiem arī ir tiesības, un pa lielam arī zināšanas par tiem.
Iet runa par tiem, kas neko nezina un negrib zināt, un domā, kā tikai nebūtu jāliek tiesības, jo es taču esmu pats gudrākais.
Bet tad kad notiek kau kāda nelaime, tad tādi kliedz, kur skatās valsts, un neko nedara.

P.S.
Manis pēc darat, ko gribat, jo te jau visi dikti gudri.
6.aprīlis 2018, 20:11 | links
 
Ja esi ievērojis tad tie kas nopietni nodarbojas ar copi jūrā kabina divus motorus jo nav tur laika remontam ja uznāk nelabs pūtiens un kā to izdarīt ja vilnis kāpj laivā?
6.aprīlis 2018, 19:56 | links
 
Ja neēsi pamanījis, tad šeit runa iet par ūdens transportu. Ne jau visi brauc pa peļķēm. Parunā ar liepājniekiem, neviens vien leitis pie Liepājas krastiem gandrīz savu sievu par atraitni ir atstājis.
Paldies dievam, latvieši starp viņiem pēdējos gados nav manīti.
6.aprīlis 2018, 19:43 | links
 
Norris [06.04.18]: P.S.
Pie tiesību likšanas vajadzētu būt stingrākiem noteikumiem, kas saistīti ar iekšdedzes dzinēja uzbūvi. Jo lielākajam vairākumam iekšdedzes dzinēja uzbūve, sākas un beidzas ar degvielas marku, pat nezinot ko tie cipariņi pie degvielas markas nozīmē.
Murgs kaut kāds!:)
Tu tg vēlies lai meitenes un kundzes mācās dzinēju uzbūvi? Kāda mārutka pēc?
Lai nepieciešamības gadījumā uz šosejas var fiksi šāles vai zobsiksnu nomainīt vai vārstus pieregulēt?
Domāju, ka vajadzētu izdot likumu, ka ledusskapjus veļasmašīnas, kafijasdzirnaviņas ar iegādāties tikai uzrādod apliecību par kursu iziešanu šo ierīču uzbūvē!
Un zobus ar pašiem jāmācās labot!
Jautri!:)))))
6.aprīlis 2018, 19:35 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager