Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
BrunoL [27.08.18]: Lielākā daļa cilvēku,visu uztver burtiski un dzīvo materiālajā pasaulē.
Uldēn,vai kāds ir pierādījis,ka Dieva nav?Tieši tā pat ,ka ir. Tā tad arī ateists ir ticīgs!
Manuprāt,tas vīriņš ar sirmo bārdu,ir katrā no mums.
Ak dies, bruno, labāk būtu klusējis... Vai kāds ir pierādījis, ka nav lidojošā makaronu mobstra? Nav! Tātad viņš pastāv! Loģiski! Vieds padzīvojuša vīra spriedums!
27.augusts 2018, 16:29 | links
 
Lielākā daļa cilvēku,visu uztver burtiski un dzīvo materiālajā pasaulē.
Uldēn,vai kāds ir pierādījis,ka Dieva nav?Tieši tā pat ,ka ir. Tā tad arī ateists ir ticīgs!
Manuprāt,tas vīriņš ar sirmo bārdu,ir katrā no mums.
27.augusts 2018, 15:30 | links
 
raihs [27.08.18]: luter, telefona tastatūras programma automātiski teikumu sāk ar lielo burtu. Atvainojos, nākotnē būšu uzmanīgāks :DDD
Dzīvē pats savām rokām esmu uztaisījis ap pustūkstoti rotu modeļus, pārstādājis vairākus simtus kilogramus sudraba. Man pietiek, lai tagad darbojas citi. Bet tu galvenais neatslābsti, kontrolē un uzpasē! Pieļauju, ka rīsu skaitīšana ir garlaicīgāka par rotu veidošanu.
Pat telefons gudrāks par tevi!
:DDDD
27.augusts 2018, 15:20 | links
 
Gan jau ka redzēts, bet labākais, kas redzēts par reliģijas tēmu
https://youtu.be/HzT_-N13d0Y
27.augusts 2018, 14:35 | links
 
Bet Tu tici ka putiks ir slikts cilveks , slepkava . . . !

Tatad ari uzticies visam ko raksta !

Tad ar ko Tu atšķiries no tiem kas tic ka kristu piesita krusta ?
27.augusts 2018, 14:08 | links
 
vispār brunol,evolūciju var ari šodien novērot,ātra evolūcija notiek baktērijām.Ja to visu pareizina miljardos gadu tad kas zin kas tur sanāk,bet nu var jau ticēt pasakai ja negribas izglītoties un izprast kaut ko vairāk
27.augusts 2018, 13:51 | links
 
brunol,baigi ērti dieva noliegšanu nosaukt par ticēšanu.Ticiba ir ka tu tici kaut kam nereālam,bet zināšana ka nav dieva nav ticiba bet gan secinājums no izrietošajiem pierādijumiem un pieredzes
27.augusts 2018, 13:45 | links
 
Apsmejat Krumujanci,bet tādi paši ticīgie.Ateisti-noliedzat Dieva esamību.Tā tad ar pretēju ticību!
Esam tik dažādi un katram vieta zem Saules.
Par Bībeli.Vajadzētu palasīt,bet tā pat kā visiem pārējiem,nav sanācis.Vēl lieta tāda,ka šī senā vēstījuma tulkojumu tulkojumi ir tāli no orģināla.
Par sevi varu teikt,ka mana baznīca ir jūras un ezeru plašumi,upju un strautu straujteces,un mežu šalkas.
Bet,kur,kā un no kurienes mēs-homo sapiens?
Neticu un nespēju ticēt Darvina evolūcijas teorijai.
27.augusts 2018, 13:38 | links
 
raihs [11:03]: Luter, man protams patīkami, ka uzskati mani par miljonāru:) Bet tā kā tu rūpīgi seko manam rūpalam, tad noteikti esi pamanījis, ka tur ielikts ļoti, ļoti daudz darba. Vai tas saistīts ar prātu, tas ir ļoti filozofisks jautājums:)Ar LIELO burtu esi iemācijies rakstīt personvārdu! :)
Bet par to biznesu pēc būtības, pats tak raksti ka neko nedari un nezini jo visu darbu darot ,, juvilieri,, arī to kas ar darbinieku aplokšņu algām Sudraba namā, tu turtikai tāds nezinītis esot!
;)
Tad nu jādomā kā tur tev ar to prātu .

Tims71, 27.augusts 2018, 12:33


luter, nesapriecājies par ātru, iespējams Raihs rakstīja no telefona, kur automātiski teikuma sākumā ieliekas lielais burts vai arī, tev paveicās, ka viņš sāka teikumu ar tavu uzvārdu un automātiski ielika lielo burtu :):):)
27.augusts 2018, 12:58 | links
 
luter, telefona tastatūras programma automātiski teikumu sāk ar lielo burtu. Atvainojos, nākotnē būšu uzmanīgāks :DDD
Dzīvē pats savām rokām esmu uztaisījis ap pustūkstoti rotu modeļus, pārstādājis vairākus simtus kilogramus sudraba. Man pietiek, lai tagad darbojas citi. Bet tu galvenais neatslābsti, kontrolē un uzpasē! Pieļauju, ka rīsu skaitīšana ir garlaicīgāka par rotu veidošanu.
27.augusts 2018, 12:55 | links
 
raihs [27.08.18]: Luter, man protams patīkami, ka uzskati mani par miljonāru:) Bet tā kā tu rūpīgi seko manam rūpalam, tad noteikti esi pamanījis, ka tur ielikts ļoti, ļoti daudz darba. Vai tas saistīts ar prātu, tas ir ļoti filozofisks jautājums:)
Ar LIELO burtu esi iemācijies rakstīt personvārdu! :)
Bet par to biznesu pēc būtības, pats tak raksti ka neko nedari un nezini jo visu darbu darot ,, juvilieri,, arī to kas ar darbinieku aplokšņu algām Sudraba namā, tu turtikai tāds nezinītis esot!
;)
Tad nu jādomā kā tur tev ar to prātu .
27.augusts 2018, 12:33 | links
 
reliģija visienesīgakais bizness,ar viss nozobētakajiem klientiem:DDDPierādijums ka lielākā daļa ļaužu ir bez savas galvas uz pleciem
27.augusts 2018, 12:26 | links
 
Palasi Bībeli un sapratīsi. Tur stāv rakstīts, ka Dieva sodu par vecāku grēkiem saņem līdz septītajam augumam. Visticamāk tas ir tas izskaidrojums.<

krumujancis, 27.augusts 2018, 11:04

lūk ideāla atmazka lai attisnotu dievu,jo nevar neviens parbaudīt vai kāds ir grēkojis pirms septiņām paaudzēm.
Ja jau dievs ir visvarens tad kapēc viņš uzreiz nesodija grēkotāju???
27.augusts 2018, 12:23 | links
 
Un cik reliģioza(tb atpalikusi) ir Latvija, ja pat tādi gaiši prāti kā daddy tic baltajam bāŗdainajam?


raihs, 27.augusts 2018, 10:21
Daudzi var ticēt, un var arī neticēt Dievam, taču tad, ja ar pašu atgadās lietas, kad vienkārši neticami tiec izglābts no drošas nāves un vairākkārt, tad nu šī pārliecība neglābjami mainās. To es no savas biogrāfijas.
Tāpēc pievienojos uzskatam: Vari Dievam ticēt vai nē, taču nekad nezaimo Dievu. Šī zaimošana nekad ne pie kā laba nenovedīs, tas nu gan būtu jāpatur prātā.

krumujancis, 27.augusts 2018, 10:40

nevar zaimot to kā nav
27.augusts 2018, 12:20 | links
 
Janci
Tu esi pat vairāk apmāts, nekā mana sievasmāte... Tu ar noteikti svētdienās pa tām ticīgo sektām vazājies.

raihs, 27.augusts 2018, 11:26

Nekad nerunā, bet vislabāk, neraksti to, ko tu nezini. Kā Bībelē ir teikts: Pēc muldēšanas nāk miršana, tā ka nevajag...
27.augusts 2018, 11:28 | links
 
Janci
Tu esi pat vairāk apmāts, nekā mana sievasmāte... Tu ar noteikti svētdienās pa tām ticīgo sektām vazājies.
27.augusts 2018, 11:26 | links
 
krumujancis [10m]: Palasi Bībeli un sapratīsi. Tur stāv rakstīts, ka Dieva sodu par vecāku grēkiem saņem līdz septītajam augumam.... Bet dievs mūs visus mīl.... :) Tad jau Mensonu ģimenīte man sāk šķist kā rāmi pacifisti :)

raihs, 27.augusts 2018, 11:13

Nevaru apspriest lietas par kurām maz zinu. Dieva prāts ir neizdibināms, viņa pieņemtie lēmumi nav apspriežami.
27.augusts 2018, 11:22 | links
 
Kā teica Žaks Fresko, jau pats kristiešu rituāls ar krucifisku ir gauži absurds. Iedomajieties, ka jūsu mīļo elku, skolotāju kads soda ar nāvi pakarot. Un turpmāk viņa skolnieki staigā apkārt kaklā karinot sava skolotāja lellīti pakārtu auklas cilpā. Idiotiski ne? Bet ne vairāk kā tie entie krustiņi ar piesistajiem jēzuliņiem. Tas jau vien pierāda cik ticīgie ir nozombējami un vadāmi, tie gatavi atdarināt jebkuru novecojošu, neloģisku un tumsonīgu rituālu, skandināt kā mantras visādas muļķības no vecām pasaku grāmatām, kuras sarakstījuši vēl lielāki tumsoņi pirms tūkstoš gadiem.
27.augusts 2018, 11:21 | links
 
krumujancis [27.08.18]: Palasi Bībeli un sapratīsi. Tur stāv rakstīts, ka Dieva sodu par vecāku grēkiem saņem līdz septītajam augumam.
... Bet dievs mūs visus mīl.... :) Tad jau Mensonu ģimenīte man sāk šķist kā rāmi pacifisti :)
27.augusts 2018, 11:13 | links
 
Tumsoņas tipiskā atnilde - palasi pasaku grāmatu, tobiš bībeli :) jo savas prāta spējas tas jau sen noziedojis vājprātīgajam un asinskārajam žīdu dievelim.

Karlis_K, 27.augusts 2018, 11:08

Ja citas loģiskas atbildes nav, tad sākas zākāšanās.
Nu nevajag pazemot sevi, kungs,nevajag. Ja nu nav ko teikt - tad paklusē, bet nedemonstrē savas tievās prāta spējas publiski.
27.augusts 2018, 11:11 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager