Zivju pagatavošanas receptes

Liels paldies! Tiešām lielisks čalis esi, ka ta palidzi! Nu tad cepam asarus, iemetīšu fočeni, ka man sanaca!
9.janvāris 2010, 23:34 | links
 
Bilde:

http://www.poga.lv/photos/72mk/photo:809343/
9.janvāris 2010, 23:31 | links
 
Liels paldies, ka kāds tik vēlu atrakstija! Bet nedaudz nesapratu, pa visu cepeš pannu sāli? (Mājas ir sāls) Bet vienkarši nebiju dzirdējis, ka šādi dara!
9.janvāris 2010, 23:29 | links
 
Stali, reku recepte no zive.lv, autors MK:

MK, 06.01.2010 15:54
"...Tagad jāiztīra (galvu nost,iekšas ārā), uz cepešpannas 0,5 līdz 1cm sāls kārtiņu, šamos virsū un pie 200 grādu tempera uz 5-7 min. cepeškrāsnī, tad apmet otrādi un vēl kādas 3-4min., tad pagaida lai nedaudz atdziest, saliek bļodā, atver užavnieku, ērti iekārtojas dīvānā un.....mmmmmmm, nu kas var būt labāks par šo :)), pēc tam attaisa vēl vienu užavnieku....nu u.tt.".
9.janvāris 2010, 23:24 | links
 
Kā lai visgaršīgāk uztaisa asarus?
9.janvāris 2010, 23:17 | links
 
Dzīve vienkārši lieliska,pat tādas zivis ņemam
15.novembris 2009, 19:19 | links
 
Viepli, kaut rīt!
15.novembris 2009, 11:44 | links
 
Gunča, a kad pēc legālā steika brauksam?
:)))
15.novembris 2009, 11:41 | links
 
cepts sīpol ir gards ja;nepārcep,bet cep tik ilgi(maz) kamēr paliek caurspīdīgs.pēčāk viņš jau ir pārcepts.
15.novembris 2009, 11:40 | links
 
Tad tā nav īsta zivju zupa, sapratāt!!
15.novembris 2009, 11:38 | links
 
Pie zupas cepts sifelis noteikti ir labāks. Es arī karrotes parasti apcepu :)
15.novembris 2009, 11:38 | links
 
Ja zupē liek svaig sifel, tad pārgriež uz pus, lai pēčāk var izzvejot, un deletēt misenē:)))
15.novembris 2009, 11:36 | links
 
Man rieb svaig sifel, es pārtikā lietoj tik cept sifel, vai marinēt:)
15.novembris 2009, 11:34 | links
 
:DDD
15.novembris 2009, 11:33 | links
 
:DDD
Var mazliet sīkāk par to cepto sifeli?
:DDD
15.novembris 2009, 11:32 | links
 
Gunča, tu liec cept sīfel? Sīfel tak svaig ir jāvār!
15.novembris 2009, 11:32 | links
 
Zupa, kā zupa, ko tur stāstīt:)
Novār but, buljonā vār buļbu, burkān,cept sifel, un ko grib. Buš gāļ liek apakaļ. Šūflādē izmeklē lielāko karoti, jau pirms tam, un noslēpj, lai nav kādu jāsit.
15.novembris 2009, 11:30 | links
 
guntarskl-koļījies par zupeles niansēm!:)
15.novembris 2009, 11:29 | links
 
vislabākā zivs ir gaļa!:)
15.novembris 2009, 11:26 | links
 
Pastāsti labāk, kā bušu zupu vārīji ;)
15.novembris 2009, 11:24 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager