Esmu visiem teicis, ka Centrāltirgū brēča jau ilgus gadus ir tikai un vienīgi vienā vietā paviljonā. Tas kas no rīta paspēj nopirkt, tas ir vinnējis loterejā. Ar reņģi skatieties, tā ir divejāda - līča un lieljūras. Līča ir pļūrzīga jūk ārā. Labākā ir lieljūras, jo ir cieta un stingra. Var foršas filejas izgriezt. Nezinu no kurienes nāk raudas, bet man tās nestrādā. Kolkas zvejnieks, piem., teica, ka strādā tikai pie viņa Kolkas dīķī augušās. Provējiet breksi, vai pašas butes fileju, ja gribat ekspermentēt. Tāpat man nav nekad veicies ar vistu nesaldētajām sirsniņām un vismaz pēdējos 3 gadus ar vārīto garneli. Zinu, ka ir copmaņi, kuriem tā ir visiecienītākā. Dabīgie atraktori gan ir ieteicama lieta.
15.oktobris 2019, 17:23 |
links