Makšķerēšana jūrā

Brusis [30.11.19]: DD Belugas ikrus barotavā un uz āķiem omāra gabaliņus.Atpeldēs gan vietējās,gan arī no Kaļiņingradas.
Un pavadiņas no luča zarnas! :)
30.novembris 2019, 19:09 | links
 
;)))
30.novembris 2019, 18:20 | links
 
DD Belugas ikrus barotavā un uz āķiem omāra gabaliņus.Atpeldēs gan vietējās,gan arī no Kaļiņingradas.
30.novembris 2019, 18:09 | links
 
Esmu mēģinājis to skumbriju-nu nav panaceja.man vislabāk tomēr strādā vārītā garnele
30.novembris 2019, 17:18 | links
 
A jera galas sasliku ar ribinu nesat meginajusi,tas gatronomiskas izvirtibas man liekas ir pinigi liekas ,ja ir tad keras

ass, 30.novembris 2019, 12:27


jēra gaļas cīpslas.
30.novembris 2019, 16:55 | links
 
Kads pie krasta ir vai visi majas
30.novembris 2019, 16:51 | links
 
Kāda mārrutka pēc, tik garda zivs kā skumbrija, ir jāziedo ēsmai? :)

urmaas, 30.novembris 2019, 12:59


Un kāda mārrutka dēļ jāziedo garneles un tīģerenes ? Dārgas un arī ēdamas ...
30.novembris 2019, 13:26 | links
 
Kāda mārrutka pēc, tik garda zivs kā skumbrija, ir jāziedo ēsmai? :)
30.novembris 2019, 12:59 | links
 
A jera galas sasliku ar ribinu nesat meginajusi,tas gatronomiskas izvirtibas man liekas ir pinigi liekas ,ja ir tad keras

ass, 30.novembris 2019, 12:27


Ja ķeras, tad nav jādomā. Bieži ir reize, ka tik labi nē, braukts tālu, tā ka jāpacenšas
30.novembris 2019, 12:56 | links
 
Līča pusē varēja zvetēt.3gab piekrāpu.Tas nu ir skaidrs,ka gadalaiks dara savu.Kolkas pusē diezvai pusspaini šosezonu varēs sadabūt.Ja nu decembris būs silts...Uz āķa var likt jekuru ēsmu.Nosacīti vietējā ēsma ko bute pazīst strādā labāk.Kaļiņingradas butes pazīst skumbriju.
30.novembris 2019, 12:30 | links
 
A jera galas sasliku ar ribinu nesat meginajusi,tas gatronomiskas izvirtibas man liekas ir pinigi liekas ,ja ir tad keras
30.novembris 2019, 12:27 | links
 
Viena zivs izmaksā drusku virs eiro. Ir reize, ka gandrīz visa aiziet, sevišķi, ja divatā. Izmantojama tikai virskārta, tāpēc varbūt jēga nogriezt mājās un pārējo izcept
30.novembris 2019, 11:31 | links
 
Kaļiņingradas copmaņi veiksmīgi izmanto skumbriju. Tikai nezinu - svaigu vai kūpinātu, par to neraksta. Varbūt Rīgā var nopirkt svaigu. Rajonā - tikai kūpinātu. Pamēģiniet un padalieties ar info.

skiperis, 30.novembris 2019, 11:01


Esmu izmantojis. Rimi - makrele atdzesēta, Maxima - skumbrija atdzesēta. Labi turas uz āķa, aromāts ir. Lai cik nebūtu jocīgi - posmā Pāvilosta - Ventspils uz to ļoti labi ķeras, bet Ventspils - Kolka maz vai nemaz
30.novembris 2019, 11:29 | links
 
Kaļiņingradas copmaņi veiksmīgi izmanto skumbriju. Tikai nezinu - svaigu vai kūpinātu, par to neraksta. Varbūt Rīgā var nopirkt svaigu. Rajonā - tikai kūpinātu. Pamēģiniet un padalieties ar info.

skiperis, 30.novembris 2019, 11:01

Atkausētās skumbrijas reizēm ir lielveikalos, bet vismaz Jelgavas tirgū sasaldētas gandrīz vienmēr.
30.novembris 2019, 11:04 | links
 
Kaļiņingradas copmaņi veiksmīgi izmanto skumbriju. Tikai nezinu - svaigu vai kūpinātu, par to neraksta. Varbūt Rīgā var nopirkt svaigu. Rajonā - tikai kūpinātu. Pamēģiniet un padalieties ar info.
30.novembris 2019, 11:01 | links
 
Nākošnedēļ braukšu, tad kā vienu no ēsmām pamēğināšu līdakas fileju, tad jau uzrakstīšu kā gāja. Pirms dažiem gadiem biju paņēmis līdzi uz jūru līdakas fileju, kaut ko izvilku arī uz tās.
Uz doto brīdi vairāk spiningoju, nevis ķeru baltās zivis, tāpēc kā papildus ēsma ir pieejama līdaka, nevis rauda vai breksis.

EdgarsPriede, 30.novembris 2019, 07:45


Ja spiningo, var pamēģināt uz jūru kādu asari paņemt
30.novembris 2019, 09:25 | links
 
Bij paņēmis pamēģināt vēdzeles fileju uz āķa turās ideāli bet rezultāts nulle.
30.novembris 2019, 07:50 | links
 
Nākošnedēļ braukšu, tad kā vienu no ēsmām pamēğināšu līdakas fileju, tad jau uzrakstīšu kā gāja. Pirms dažiem gadiem biju paņēmis līdzi uz jūru līdakas fileju, kaut ko izvilku arī uz tās.
Uz doto brīdi vairāk spiningoju, nevis ķeru baltās zivis, tāpēc kā papildus ēsma ir pieejama līdaka, nevis rauda vai breksis.
30.novembris 2019, 07:45 | links
 
Par lielo zivju filejām īsti pieredzes nav. Atceros, stāstīja vai lasīju - uz stinti sēžot, polulāra ir karpas fileja. To uz āķa jāliek nepārdurot karpas ādu, jo tad traki grūti dabūt nost.
29.novembris 2019, 23:41 | links
 
Dažu labu fileju lietoju, bet reņģe , garnele un tīģerene ir pamats.

Terauds, 29.novembris 2019, 23:24


Atbalstu. Bet bieži arī rauda strādā - fileja bez asakām
29.novembris 2019, 23:24 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager