Sakiet lūdzu, vai Jelgavā vai tās apkārtnē kkur var salīmēt gumijas laivu??? Ja ir, padodat zinu ;)
Negribās kulties uz Rīgu..
Negribās kulties uz Rīgu..
14.maijs 2020, 13:20 | links
Spriditis30 [12.05.20]: Sveiki copmani....Pāris 3,60m vēl ir no iepriekšējā ražotāja, un arī kādi 5 garumi, līdz 4m, jaunie modeļi.
Sory ka rakstu bez garumzimem..
vai ir vel noperkamas OUTLANd gumijas laivas?
Kengurs24 [12.05.20]: spiningists [13:54]: Jautājums zinošiem. Jaunai Yamaha 5zs 4t ko regulē pirmajā apkopē (un vai vispār jāregulē)? Plds.Rīt aizvedīšu,tad redzēs...pagaidām ātrums 25...bet tas uz pus gāzi! :)Tev 5zs motors uz pus gāzi laivu dzen 25km/h.? Tu gadijienā nedaudz tā kā neirs?!
spiningists [12.05.20]: Jautājums zinošiem. Jaunai Yamaha 5zs 4t ko regulē pirmajā apkopē (un vai vispār jāregulē)? Plds.Rīt aizvedīšu,tad redzēs...pagaidām ātrums 25...bet tas uz pus gāzi! :)
nē par daudz uz augšu nepiespiež,jo var palikt paplāksnes un tā to augstumu paregulēt,jau 3x mainīju zobratu.ar tehniskām lietām esmu uz Tu bet šo problēmu nav izdevies atrisināt.motora zobratā nav kāds defekts??Bet gan jau esi izpētijis...
motorins, 12.maijs 2020, 13:52
Varbūt kādam līdzīga problēma?Motors HONDA 5 zs.Esmu samainījis jau 3 plasmasas startera zobratus(oriģinālos).Samainījis arī rulīti pa kuru zobrats staigā ievelkot sazobē.Ar vienu zobratu man pietiek 2 vai 3 copes reizēm,tad zobrata zobi izlūst.Visu salieku pareizi un arī pareizi startēju.Varbūt kādam līdzīga situācija vai varbūt zināms patiess meistars kas varētu man palīdzēt.Cukurgalvas un master na vse ruki man ir zināmi.Neesmu milijonārs,lai barotu masterus,vai pirktu kurvi ar zobratiemKas notiek kad startē bez vāka,to zobratu neuzspiež pa daudz uz augšu
motorins, 12.maijs 2020, 10:58
Bumers71 [12.05.20]: motorins [10:58]: Varbūt kādam līdzīga problēma?Motors HONDA 5 zs.Esmu samainījis jau 3 plasmasas startera zobratus(oriģinālos).Samainījis arī rulīti pa kuru zobrats staigā ievelkot sazobē.Ar vienu zobratu man pietiek 2 vai 3 copes reizēm,tad zobrata zobi izlūst.Visu salieku pareizi un arī pareizi startēju.Varbūt kādam līdzīga situācija vai varbūt zināms patiess meistars kas varētu man palīdzēt.Cukurgalvas un master na vse ruki man ir zināmi.Neesmu milijonārs,lai barotu masterus,vai pirktu kurvi ar zobratiemMan bija 5zs 2004 gada. Trīs gadus nobraukāju un tad vienu reizi samainīju, bet tā kā tev, laikam kaut kur ,, dziļāk,, vaina. Saprotu, ka sanāk lauziens tam zobratam un tāpēc lūzt zobi.Masķer na vse ruki!;D
motorins [12.05.20]: Varbūt kādam līdzīga problēma?Motors HONDA 5 zs.Esmu samainījis jau 3 plasmasas startera zobratus(oriģinālos).Samainījis arī rulīti pa kuru zobrats staigā ievelkot sazobē.Ar vienu zobratu man pietiek 2 vai 3 copes reizēm,tad zobrata zobi izlūst.Visu salieku pareizi un arī pareizi startēju.Varbūt kādam līdzīga situācija vai varbūt zināms patiess meistars kas varētu man palīdzēt.Cukurgalvas un master na vse ruki man ir zināmi.Neesmu milijonārs,lai barotu masterus,vai pirktu kurvi ar zobratiemMan bija 5zs 2004 gada. Trīs gadus nobraukāju un tad vienu reizi samainīju, bet tā kā tev, laikam kaut kur ,, dziļāk,, vaina. Saprotu, ka sanāk lauziens tam zobratam un tāpēc lūzt zobi.