Pārdošanā 2015. gada Mercury 20 zs motors ar L kāju. ena 1750 EURO. Vairāk info sludinājumu sadaļā.
11.aprīlis 2020, 18:09 | links
fishing1 [09.04.20]: Kengurs24 [6m]: sapalens [48m]: Kurš pumpis ātrāk piepumpē laivu??Rokas vai kājas?Bush Kaiman 3m
Kengurs24, 9.aprīlis 2020, 21:34
domāju, ka teorētiski rokas ,man liekas nedaudz lielāks tilpums un piedevām var ātrāk raustīt uz augšu un leju nekā ar kāju spaidīt, bet vieglāk mierīgi stāvot ir piepumpēt ar kājas, nekā saliektu muguru pumpēt ar rokas.Paldies! :) Man ar liekas ka rokas ātrāk ...un vajag tikai
"dapumpēt"...buss par īsu,laiva par garu! :DKas tā ir pa laivu?:)
Kengurs24 [09.04.20]: sapalens [48m]: Kurš pumpis ātrāk piepumpē laivu??Rokas vai kājas?Kas tā ir pa laivu?:)
domāju, ka teorētiski rokas ,man liekas nedaudz lielāks tilpums un piedevām var ātrāk raustīt uz augšu un leju nekā ar kāju spaidīt, bet vieglāk mierīgi stāvot ir piepumpēt ar kājas, nekā saliektu muguru pumpēt ar rokas.Paldies! :) Man ar liekas ka rokas ātrāk ...un vajag tikai
"dapumpēt"...buss par īsu,laiva par garu! :D
sapalens [09.04.20]: Kurš pumpis ātrāk piepumpē laivu??Rokas vai kājas?
domāju, ka teorētiski rokas ,man liekas nedaudz lielāks tilpums un piedevām var ātrāk raustīt uz augšu un leju nekā ar kāju spaidīt, bet vieglāk mierīgi stāvot ir piepumpēt ar kājas, nekā saliektu muguru pumpēt ar rokas.
fishing1 [09.04.20]: Sveiki.Varbūt kāds var ieteikt kādu labu stiklašķiedras laivu?Izskatīšu arī variantus par gumijenēm...
Cena līdz 900eur.
Kurš pumpis ātrāk piepumpē laivu??Rokas vai kājas?
Yamaha 2.5 dzinējam ir izbeigusies dzesēšana(nav spiediena), varbūt kāds zin labu servisu vai meistaru?
aldenss, 4.aprīlis 2020, 09:53
imantsk [04.04.20]: Tur nav nekas sarežģīts.laikam ir tikai pāris varianti.Vai impelleram lāpstiņas noplīsušas vai arī kanāls kas iet uz motora galvu ir ciet.Ja nemaldos no 2-9,9 hp visiem dzinējiem vairākiem ražotājiem impellers ir vienāds.Paldies par info, cerams vēl kāds ko ieteiks, bet ja nē, tad pašam būs vien jāārda.