Kūpinātavas

Tikai atceraties vienu Kūpinātavā nedrīkst būt vairāk par +30C Un te ir dialēma -āra temperatūra ir +25 un arī dūmam jābūt vienādam ar gaisa temperatūru līdz +30 DŪMAM JĀBŪT aukstam Ar to agregātu kurš ir bildēs to dabūt nevar Kā jau teicu vajag iegūt dūmu malku nededzinot .... tas tā pārdomām:))
2.jūlijs 2013, 21:55 | links
 

Aukšējais cipars -āra temperatūra Apakšējais -kūpinātavā Un tas jau ir par daudz :))
2.jūlijs 2013, 21:58 | links
 
Bums - paldies par padomu, ņemšu vērā ;) šajās normās, tad arī centīsimies iekļauties
2.jūlijs 2013, 21:59 | links
 

Ceru ka ar šo bildi sapratīsi kā to visu dabūt gatavu ;))
2.jūlijs 2013, 22:07 | links
 
400 ls
2.jūlijs 2013, 22:09 | links
 
Ziņošu par mūsu testa rezultātiem, ja tomēr neizdosies, tad būs vien tā arī jādara - ņemšu udenspīpi un iesim pļavā domāt jaunus risinājumus :))))
tas tā joks :))))
paldies par padomiem - protams, ka bildi uztvēru ;)
2.jūlijs 2013, 22:14 | links
 
pag tu viņu vel testē-tobiš ir izstrādes un uzlabojumu procesā , bet jau pārdod? iesaku sākumā uzbūvēt un kārtīgi izmeiģināt lai neiebraucat auzās.
bet šobrīd izskatās ļoti labi :)
2.jūlijs 2013, 22:32 | links
 
perdon paskatijos galeriju :)
2.jūlijs 2013, 22:33 | links
 
nē nē! Viss jau sen ir izstestēts un strādā nevainojami jau piekto gadu! Ir mums jau daudz klientu un visi ir ļoti apmierināti! Vnk šobrīd testējam vienu papildinājumu ierīcei ar kuru ceram, ka varēs arī auksti kūpināt.. :) Tā kā satraukumam nav pamata - viss tiešām strādā ideāli - kūpina, grillē, vāra zupas, arā nejūk un nemaz netaisās jukt :))
2.jūlijs 2013, 22:38 | links
 
nu tad malači, lai izdodas!
2.jūlijs 2013, 22:42 | links
 
2.jūlijs 2013, 22:46 | links
 
Cienījamie kūpiķi,vajadzīgā dūmu temperatūra tiek panākta ar kurināmā daudzumu un mitruma pakāpi.Es dūmnamā izmantoju zaļu alkšņu malku,pepiņbedrē-apžuvušu.Dūmnamā cikls ilgst līdz10 stundām,bedrē,kad tā kārtīgi iesilusi līdz 40 min.
3.jūlijs 2013, 16:51 | links
 
Tik daudz rakstīt,tik daudz bildes.Bet varbūt kāds var ieteikt Jūsuprāt vienkāršu-efektīgu kūpinātavu..
17.jūlijs 2013, 10:23 | links
 
Gribi vienkāršu? Tad skaties ap video vidu/~8min.!
17.jūlijs 2013, 10:56 | links
 
Gribi vienkāršu? Tad skaties ap video vidu/~8min.!


aakkis, 17.jūlijs 2013, 10:56


Tas ir uz karstiem akmeņiem uzlikts tas pasākums ?
18.jūlijs 2013, 08:02 | links
 
Sveiki,pabeidzu savu kūpinātavu beidzot :)
Tagad jautājums,kā kūpināt karpu labāk zvīņas notīrīt,vai ar visām zvīņām?
Bez zvīņām jau labāk, būs garda ādiņa,tik apakšā tad vajadzētu palikt alkšņa kociņus vai ne?
19.jūlijs 2013, 10:59 | links
 
Piedāvāju pavisam vienkāršu kūpinātavu, ko var ātri uzmeistarot copes braucienos, lai uz vietas pagatavotu zivis. Līdzi jāņem grilla bļoda, režģis no grilla un follija. Kad zivis saķertas, izrokam bedri, kurā kurinām ugunskuru. Bļodu liekam ugunskurā. Grilla apakšējos caurumus taisām ciet, lai netiek iekšā uguns. Bļodas iekšpusē liekam alkšņu zarus vai ko tamlīdzīgu, uz režģa liekam zivis. Augšu pārklājam ar folliju. Izduram pāris caurumus follijā. Nu nebūs, protams, tas pats efekts, bet pietuvināts gan. :)
19.jūlijs 2013, 11:12 | links
 
kādreiz es redzēju kūpinātavu kur aukstu dūmu problēma bija atrisināta šādi;elektromotors grieza masīvu čuguna spararatu ,pretīm tam bija metāla truba kurā iekšā tika iebāzta sausa alkšņa pagale to pie spararata spieda atspere.dūmi pa trubu plūda uz kūpinātavu,bet tas jau diezgan prof.līmenī.var būt kādam noder.
19.jūlijs 2013, 13:00 | links
 
Cien.,Jenot,kūpināšnai zvīņas atstāj,lai nepiecepas.Nesapratu,kur bāzīsi alkšņu zariņus.
19.jūlijs 2013, 13:43 | links
 
Alksna zarinus parasti liek zem zivs -starp taas aadu un resti uz kuras kuupina, lai peec kuupinashanas procesa beigam zivi butu viegli nonjemt, jo tad taas aada nav piecepusies pie restes, bet pie jau minetajiem alkshnju zarinjiem. Musu razhotajaa kuupinaatavaa, mees to esam atrisinajusi ar grozamies restes iesmiem, kurus apgriezh ap savu asi, lai kuupinaajumu buutu viegli nonjemt. Varat aplukot mana abuma video, tur tam jaabuut uzskataami dazhos kadros redzamam - varbuut kaadam noder.. Atvainojos par gramatiku :-)
19.jūlijs 2013, 13:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager