Stāsts jau labs, tikai līnim zvīņas nav jātīra, tā ka pusstundu esi čakarējies beztolku.
Līni noberzē ar sali, lai noņemtu gļotas un tad cep ar visu ādu, kas ir pati garšīgākā tajā cepienā.
Es tā ar izdarīju- līni es berzu acis pārgriezis ar sāli, kamēr šamam krāsa mainījās:):):) Viss kopā bija tas stundas čakars- brekši jau ar bija jātīra- kaut kā neskaidri uzrakstījās:0
Līni noberzē ar sali, lai noņemtu gļotas un tad cep ar visu ādu, kas ir pati garšīgākā tajā cepienā.
Es tā ar izdarīju- līni es berzu acis pārgriezis ar sāli, kamēr šamam krāsa mainījās:):):) Viss kopā bija tas stundas čakars- brekši jau ar bija jātīra- kaut kā neskaidri uzrakstījās:0
26.jūlijs 2020, 18:10 | links