nja, nu galig garam, kas tagad notiek mežos, brauc un skaties cirsma pie cirsmas.. un no smukuma meza ir kas maz palicis, ogu un senu viietas, izpostitas.. celi tapat, runaju par pagasta celiem, kur neatbild LVM.. protams pagastam naudas nav par ko taisit.. utt. medibu prieki ar izcakareti, kaa mednieki mes smejamies, ka cirsma pat ar karabini vairs nav ko darit :D.. Lai glabtu Latvijas ekonomiku ir nu patraki jau pagriezts.. un kaa pa tv izteicas taa ari tiesam notiek kaa burkanu lauka!!!Esmu beidzis augstako izglitibu meza nozare, un tapat man na skaidrs kas te notiek... un to kad ari teica un veel tagad saka ari seit klatesosie: "mežu izciršanu palielināja, lai meža nozare nenoiet pa burbul un labi ka tā. savlaicīgs lēmums, un daudzi palika pie darba." pa kadu burbuli te iet runa??? meza?? skaidrs ir tikai viens, Lai ekonomikas robus aizlapitu, bet nu ari tam es maz vairs ticu ka taa.. vairak sev kabatas.. un uz taa pasa pamata ari izzagusi mezus.. P.S. saka griezt meza apjomus lielakus tikai tad kad koksnes cena bij pati zemaka .. Aj, cau!:) saksim pasi ar sevi;)..
15.jūnijs 2011, 12:52 |
links