Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
L.M.S.F | 21.jūnijs 2018, 15:08 | 3 komentāri | 6503 skatījumi

Noslēdzies LČ spiningošanā no laivām II.posms

Trešo gadu pēc kārtas Latvijas Čempionāta otro posmu uzņem pie sevis viesmīlīgā Alūksne un tās teiksmaini skaistais un daudzveidīgiem zivju resursiem bagātais ezers..

Lai arī nav vairs pavisam svešs, tomēr Alūksnes ezers joprojām ir izaicinošs, jo tā dzidrajos ūdeņos dzīvo daudz zivju tostarp trofejas cienīgu plēsoņu, kas treniņu laikā pazibināja savus spožos sānus ne vienam vien no sportistiem, tomēr sacensībās īpaši uz āķa uzķerties nesteidzās.

Treniņos pierādījās, ka Burtnieka devība un maija līdaku negausīgā rīšana šeit jāaizmirst, un plēsoņu piemānīšanai jāpielieto pavisam cita taktika. Bija pilnīgi skaidrs, ka sacensībās pilni protokoli nebūs un viens asarītis punktu ziņā izšķirs ļoti daudz, bet arī to noķert nebūs vienkārši.

Laika apstākļu ziņā abas sacensību dienas bija lieliski piemērotas copei – ne pa karstu, ne par aukstu, vienīgi vējiņš ātrāks un spēcīgāks prasījās, kas teorētiski veicinātu plēsoņu ēstgribu. Ezera ūdens dzidrs, jo dzirds un zivju daudzveidībā tas pārspēj citas ūdenstiplnes, var redzēt gan zušus, gan foreles peldam, tikai tie nav šo sacensību ieskaites zivis, tāpat kā lieli brekši, kas pēdējā laikā aizdomīgi bieži pamanās uzkosties uz āķa ķerot mākslīgo ēsmu.

Pēc pirmās dienas vadībā izvirzījās EFT1 ekipāža – Viktors Salimgarejevs un Māris Auziņš ar piecām līdakām un diviem asariem, otrie Gustavs Plūme un Kristaps Kotāns, kuru kontā arī piecas līdakas, bet trešie, šī gada jaunpienācēji Agris Raciborskis un Uldis Pauliņš, kas noķēra četras līdakas un trīs asarus. Otrajā dienā pirmie Valters Rubenis un Roberts Valters no Salmo ar divām līdakām, zandartu un trīs asariem, - otrie Gatis Kalniņš un Viesturs Šauriņā ar divām līdakām un desmit asariem, savukārt trešie Armands Ērglis un Kaspars Holms ar četrām līdakām un diviem asariem.

Posma kopvērtējumā Alūksnē uzvaras laurus individuāli jau trešo reizi pēc kārtas plūca Armands Ērglis un Kaspars Holms no EFT1. Sudraba godalgas izcīnīja jaunpienācēji Agris Raciborskis un Uldis Pauliņš no Conventus, savukārt trešā vieta Valters Rubenis un Roberts Valters no Lucky John

Komandu vērtējumā vietu sadalījums sekojošs:

  1. Eboat Fishing Team 1
  2. Lucky John
  3. Salmo

Latvijas Makšķerēšanas Sporta Federācija izsaka lielu pateicību Aluksnes novada domei un Alūknes ezera apsaimniekotājiem ALJAp par atbalstu Latvijas Čempionāta spiningošanā no laivām 2018, 2. posma organizēšanā, par lielisko uzņemšanu, palīdzību un atbalstu sacensību laikā un jaukajiem Alūksnes novada suvenīriem posma uzvarētājiem. LMSF saka lielu paldies arī šī posma sponsoriem LuckyTackle.eu, Raymarine, Rapala, CopesLietas par lieliskām balvām, kā arī paldies par atbalstu Latvijas Lauku Konsultāciju un Izglītības centram un Makšķerēšanas kartēm.

Tiekamies izšķirošajā posmā Koknesē, kur tiks noskaidroti Latvijas Čempionī spiningošanā no laivām 2018!

II. posma rezultāti

o r i ģ i n ā l s

 
 
[3] Komentāri | dilst | aug
 
zdorovijs

Pastulbi, ka iekš LMSF šie raksta "uzskribelētāji" ir tik pavirši (laikam izglītības tomēr pietrūkst!)... Pat virsrakstā ielikuši punktu aiz romiešu numerācijas cipara! Šausmas. Pasākums labs, bet apraksts murgaini kļūdains...

22.06.18 Atbildēt | Ziņot -2
kraft

Es domāju, ka LMSF tikai priecāsies, ja pieteiksies kā brīvprātīgais rakstīt aprakstus vai labot teksta kļūdas. Tas būtu tavs ieguldījums Latvijas sporta maksķerēšanā.

22.06.18 Atbildēt | Ziņot 2
krumujancis
krumujancis > kraft:

Ar to jau netiks izlabots izglītības trūkums....D

19.08.18 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager