Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 21.jūlijs 2020, 22:12 | Komentēt | 1444 skatījumi

Klāt jaunās CopesLietas

Šajā numurā ļoti nopietni par karpu makšķerēšanu dūņās, par fīdermakšķerēšanu sacensību režīmā un par pareizu spiningošanas tehniku. Vēl šomēnes padomāsim, kā pareizāk pielāgot savus copes paradumus un inventāru tam, lai tīri fiziski ar iecienīto nodarbi varētu nodarboties vairāk un ilgāk. Muguras sāpes, plecu sāpes, locītavu sāpes – vai tev tās vajag? Kā izvairīties un kā ar tam tikt galā, mums pastāstīja profesionāls fizioterapeits, kurš turklāt ir makšķernieks.

Vēl šajā numurā intervija ar Nauri Puntuli par to, kā Usmā arvien labāk ķeras zandarti un saruna ar Tomu Deinatu par dzīvi, copi un mazliet par likumiem. Visbeidzot, ir copmaņu reportāžas par noķertām 23kg karpu un 3kg sudrabkarūsu. Mūsu pašu ūdeņos! Copēt ir forši un žurnāls vienmēr ieteiks, kā copi padarīt rezultatīvāku un patīkamāku.

Žurnālu Copes Lietas var iegādāties lielākajās preses tirdzniecības vietās. Tuvāko vietu, kur iegādāties Copes Lietas, var atrast šeit:

http://www3.presesserviss.lv/copes-lietas/

Abonēt žurnālu ar bezmaksas piegādi mājās ir izdevīgāk. To var izdarīt uz 3, 6 vai 12 mēnešiem sākot ar jebkuru datumu. Abonenta noformēšana, norēķinoties ar internetbanku vai kredītkarti ir šeit: https://www.abonesana.lv/product/copes-lietas/

Elektroniski žurnālu viedtālrunī vai planšetē ļoti ērti lasīt ir īpašā CopesLietas aplikācijā. Tā pieejama AppStore vai GooglePlay. Žurnāla cena aplikācijā ir tikai 1.99 eur. Abonements uz gadu tikai 17.99 eur.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager