Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 14.decembris 2022, 17:52 | Komentēt | 1053 skatījumi

Notiks PČ jauniešiem U25 grupā karpu makšķerēšanā un fīderī

Šodien, līdz ar jaunā un precizētā Starptautiskās makšķerēšanas federācijas FIPSed kalendāra publikāciju, vienlaikus ir izziņota patīkama ziņa jauniešiem. Sākot ar 2024. gadu tiks organizēti Pasaules čempionāti jauniešiem līdz 25 gadu vecumam (U25) karpu makšķerēšanā un fīdermakšerēšanā. Jāatzīmē, ka jau labu laiku notiek Pasaules čempionāti jauniešiem pludiņmakšķerēšanā, turklāt veselās trīs vecumu grupās – U15, U20 un U25. Tagad kārta arī jaunajiem karpiniekiem un fīdermakšķerniekiem.

Tāpat ir izziņots, ka Pasaules čempionāti karpu makšķerēšanā jauniešiem U25 grupā notiks vienlaikus ar analoģiskiem čempionātiem sievietēm. Kā jau iepriekš ziņojām, uz tiesībām rīkot vienlaikus abus čempionātus 2024. un 2025. gados pretendē Latvija un Itālija. Visticamāk, pasākums notiks vienu gadu pie mums, otru Itālijā.

Savukārt Pasaules čempionāti jauniešiem fīdermakšķerēšanā notiks vienlaikus un turpat, kur attiecīgā gada Pasaules čempionāts fīdermaksķerēšanā Master klasē. 2024. gadā tas būs Ungārijā, bet uz 2025. gada čempionāta rīkošanu pretendē Itālija.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager