Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 21.februāris 2023, 17:02 | Komentēt | 2108 skatījumi

Arī šajā pavasarī notiks iecienītais Fishing Bazaar

Veiksmīgas copes priekšnoteikums ir labas prasmes, pareizie mānekļi un mazliet veiksmes. Meklējot savu veiksmes un strādājošo mānekli, gribot negribot, rodas makšķerrīku krājumi, kas vairs netiek tik bieži lietoti vai tos aizstājuši jau citi. Katrs, ieskatoties savā makšķerlietu kastītē, varētu atrast ko tādu, ko pats vairs nelieto, bet kas var noderēt kādam citam. Ko ar to visu iesākt?

Nākt 2023. gada 2. aprīlī uz Andrejostas kvartālu, kur notiks tradicionālais lietoto copes rīku tirdziņš “Fishing Bazaar”.

Arī šogad Fishing Bazaar tirdziņš pulcēs kopā makšķernieku aprindās labi un mazāk pazīstamus cilvēkus, tai skaitā sportistus un vietējos meistarus. Viņu copes rīku krājumi ir tik milzīgi, ka lielākā daļa mānekļu reti tiek līdz pielietojumam.

“Nāc – apskaties, uz ko ķer citi – aprunājies - apmaini vai iegādājies! Mēs ticam, ka katrai lietai ir savs pircējs. Mēs gribam dot mānekļiem otru iespēju un ļaut cilvēkiem par demokrātiskām cenām iegādāties kvalitatīvus un pat ekskluzīvus copes rīkus. Iespējams, tu atradīsi kaut ko tādu, kas jau sen ir izņemts no ražošanas, vai arī īpaši kāroto krāsu vai modeli”, stāsta pasākuma organizatori Vladimirs Žiļinskis un Mārtiņš Iskrovs.

Tirdziņā būs iegādājami ne tikai mānekļi un makšķerkāti, bet padomāts arī par kvalitatīvu apģērbu jaunajai sezonai no OUTFISH zīmola, kas piedāvās hūdijus ar tematisku copes apdruku un daudz ko citu par īpašām cenām.

Šoreiz pasākuma programmā iekļautas arī izglītojošās meistarklases.

Būs iespēja neformālā gaisotnē noklausīties un aprunāties par asaru, zandartu un līdaku ķeršanu. Lekcijas vadīs pieredzējušie sportisti un makšķerēšanas gidi Normunds Ikomass un Kaspars Holms.

Interesntiem būs iespēja redzēt, kā top Ratterbaits silikona mānekļi un notiek vobleru pārkrāsošana. Turpat uz vietas būs iespēja individuāli pasūtīt vajadzīga garuma metāla pavadas līdaku ķeršanai.

Savas zināšanas par Latvijas ūdeņiem un makšķerēšanas noteikumiem varēsiet pārbaudīt pie Mana Cope un Makšķerēšanas karte stenda. Gudrākie tiks pie patīkamām balvām.

Visi apmeklētāji ir aicināti ziedot makšķerrīkus, ko pēc pasākuma nogādās bērniem no SOS Bērnu Ciemati. Tie, kuri vēlas nosūtīt paciņu, bet nevar personīgi ierasties pasākuma dienā, var sazināties ar organizātoriem, lai to kopā ar pārējām ziedotām mantām nodotu bērniem.

Un, protams, neatņemama pasākuma daļa būs sarunas par un ap zivīm, makšķerēšanas tehnikām, vietām un mānekļiem. Tas viss un vēl vairāk pieejams Jums un Jūsu bērniem.

Tradicionāli par pasākuma vietu tika izvēlēts “Andrejostas kvartāls”, kas atrodas pašā Rīgas centrā pie skaistās Daugavas. Ne mazak svarīgi ir tas, ka pasākuma vietā ir pieejama plaša autostāvvieta.

Pasākuma norises vieta: Andrejostas kvartāls, Andrejostas iela 5 k-14, Rīga

Laiks: 11:00 - 17:00

Ieejas maksa: 2 Eur (bērniem līdz 16.gadu vecumam ieeja par brīvu)

Vairāk informācijas “Fishing Bazaar” facebook grupā (skenē QR kodu).

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager