Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 23.februāris 2023, 22:25 | Komentēt | 1505 skatījumi

LV zemlednieku izlase aizvadījusi PČ otro treniņu dienu

Šodien rīts iesākās līdzīgi kā vakar ar -19 grādiem. Saulīte tā arī neizlauzās no rīta dūmakas, vēl iepūta tāds jauks ziemeļu vējš. Uz treniņa sākumu temperatūra palika pieņemama, bet dzestrais ziemelis darīja savu. Bija ļoti nekomfortabli, večiem sala rokas, pat tādiem, kuri par to nekad nav sūdzējušies. Varēja manīt, ka daudzi sportistu rokas ik pa laikam ieslīdēja dūrainītī. Tiešām nebija vieglas šodienas 4 treniņu stundas.

Laikapstākļu izmaiņas ietekmēja arī zivju uzvedību. Vakardienas labos lomus nācās aizmirst, cope bija palikusi daudz vājāka, bet nebija vēl traģiska. Ezers par laimi vēl neparadīja savu sliktāko omu. Tāpat kā vakar ķērās breksīši, pliči, raudas un sīki ķīši. Salīdzinot ar vakardienu, lomi kopumā bija krietni kritušies. Protams, bija daži breksīšu veiksmīgie pleķīši, arī raudiņas vietām ķērās labi, bet šodien zivs uz barību atsaucās daudz gausāk. Vietām vispār zivis bija pazudušas. Jācer, ka mainīgais laiks nesabojās zivju omu uz sacensību dienām. Treniņš kopumā aizvadīts veiksmīgi, ar iebarojamo Krišjānis pastrādājis labi, tas strādā. Arī labākās zivju lokācijas ir iezīmētas. Atliek rīt vēl aizsegt dažus baltos pleķus, šo to pārbaudīt vēlreiz, lai uz vakarpusi varētu sastādīt kaujas plānu. Galvenais, lai zivis neaizver muti.

Šovakar bija sacensību oficiālā atklāšanas ceremonija, tā notika Tartu Universitātes muzejā. Jāsaka, ka ceremonija sanāca jauka, nebija ne par garu, ne par īsu. Īpaši tika atzīmēti mūsu Ukrainas draugi, zāle izplūda vairākās ilgstošās ovācijās un aplausu jūrā. Rīt Igaunijas neatkarības diena, žēl, ka svētki sakrīt ar ārprātīgā kaimiņa uzbrukuma Ukrainai gadadienu.

Tiekamies rītvakar!

Sekojiet reportāžām no sacensību arēnas www.copeslietas.lv

Mūs komandas atbalstītāji:

Latvijas izlases ekipējuma atbalstītāji ir Salmo Fishing Latvija, jaunajos Norfin Verity kostīmos būs silti, sausi un ērti. Latvijas izlases atbalstītāji: Latvijas Makšķerēšanas Sporta Federācija, makšķerēšanas preču veikals OK COPE, apģērbu tirdzniecības un apdrukas uzņēmums ERVITEX, atspirdzinošu dzērienu veikals Baltic XL, žurnāls un portāls makšķerniekiem COPES LIETAS.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager