Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 24.februāris 2023, 20:03 | Komentēt | 1606 skatījumi

Zināms izlases sastāvs rītdienas startam PČ

Katra diena šeit ir atšķirīga. Šorīt uzsniga svaigs sniedziņš, neliels saliņš, praktiski bezvējš, laika apstākļi tuvu ideāliem. Rīts sākās ar oficiālo foto sesiju. Šodien visām komandām bija lielisks garastāvoklis, laiks labs, kā arī pienākusi nogurdinošo treniņu sesijas pēdējā diena.

Uz sacensību ezera bija diezgan sirreāla sajūta, ledus balts, debesīs balta dūmaka, viss saplūda vienā vienotā baltumā. Tikai sportistu un treneru ķermeņi izjauca absolūti balto skatu uz ezeru.

Ezers šodien nedaudz dusmojās, plaisāja ledus. Zivju garastāvokli tas gan šoreiz neietekmēja, tās ķērās. Protams, tur kur viņas bija. Komandas vēl centās paspēt izpildīt pēdējos uzdevumus, pieslīpēt nianses. Ļoti grūti noorientēties starp sportistiem, daudzi pa gabalu ir kā dvīņi, vismaz piecām komandām ir zili Norfin kombinezoni, baltais ledus tika atšķaidīts ar krietnu porciju zilā. Novēroju, ka 9 no 11 komandām izmanto Norfin apģērbu. Iezīmējās dažas organizatoriskas problēmas, bet tās šoreiz uz sacensībām iespaidu neatstās.

Vakarā notika komandu pārstāvju sapulce, izlozēti komandu kārtas numuri, mums iekrita 10. Redzēsim, vai 10 nesīs mums veiksmi. Komanda ir labi pastrādājusi, ir skaidrība, ko, kur un kā darīt, ja vien notikumos neiejauksies dabas māte, nesagrozīs zivīm galvu. Zināmas bažas par laikapstākļiem ir, rīt paredzēts jaudīgs ziemeļu vējš ar nokrišņiem, būs neliels sals. Šāda kombinācija var pamainīt zivju noskaņojumu, bet mēs esam gatavojušies visiem variantiem.

Būs iespēja vērot sacensības un svēršanas ceremoniju tiešraidē, cik zināms būs Ukraiņu Flagman organizētā tiešraide, kā arī lietuvieši organizēs savu tiešraidi, čempionāta oficiālajā FB vietnē būs norādīti tiešraides kanāli.

Rīt sacensības notiek no 10.00 – 13.00 , oficiālā svēršana sāksies ap 15.00. Vakarā CopesLietās, ka parasti, būs reportāža.

Turam īkšķus par mūsējiem, rīt uz starta ies: Arturs Baltais, Krišjānis Lisovskis, Māris Āriņš, Harijs Raciborskis, Andris Jerums.

Mūs komandas atbalstītāji: Latvijas izlases ekipējuma atbalstītāji ir Salmo Fishing Latvija, jaunajos Norfin Verity kostīmos būs silti, sausi un ērti. Latvijas izlases atbalstītāji: Latvijas Makšķerēšanas Sporta Federācija, makšķerēšanas preču veikals OK COPE, apģērbu tirdzniecības un apdrukas uzņēmums ERVITEX, atspirdzinošu dzērienu veikals Baltic XL, žurnāls un portāls makšķerniekiem COPES LIETAS.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager