Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 26.marts 2023, 17:12 | Komentēt | 734 skatījumi

Polijā dīķos startē foreļsporta sezona

Svētdiena. 10.00.Šajā nedēļas nogalē, 25.-26. martā Polijā norisinājās Trout Area Battle sacensības foreļu spiningošanā dīķos. Noteikumi tradicionālie ATLAS, sacensībās piedalās komandas pa 2 cilvēki katrā. Latvija šoreiz ir īpaši kupli pārstāvēta - 8 komandas no kopā reģistrētām 24. Vēl sacensībās piedalās mājinieki poļi, kā arī lietuvieši, vācieši, ukraiņi un viena komanda no Īrijas. Sacensības notiek 2 kārtās, pēc kurām ir noteiktas 6 labākās komandas, kas attiecīgi cinās finālā.

Pēc pirmās dienas vislabāk no mūsējiem veicies komandai "Mēs zivīm" (Bičevskis/Frievalds) - viņiem 7. vieta tabulā.

Gaidām otrās dienas rezultātus un finālu.

15.00 Beigusies otrā kārta. Pēc tās ir noskaidrojies to komandu sešinieks, kas cīnīsies finālā. No musējiem labākie pēc abās kārtās savāktajiem punktiem ir "Mēs zivīm" (Reinis Bičevskis un Andis Frievalds) - viņiem 3. vieta tabulā. Uzreiz aiz šīs komandas seko "UNITIKA" ar mūsu pieredzējušajiem Anatoliju Livdānu un Kristiānu Godiņu sastāvā. Startē fināls, turam īkšķus par musējiem.

Video tiešraide

16.00. Lielajā finālā tiek divas lietuviešu komandas, Anatolijs ar Kristianu tiek mazajā finālā, kur cīnīsies par bronzas medaļām. Pret viņiem cīnīsies poļu pāris.

16.25. Mazajā finālā 2:2. Tāds rezultāts mums der, bet vēl 15 minūtes.

16.30. Minūti pirms obligātās sektoru maiņas Kristiānam nogājiens, kam pie vainas poļu sportista rīcība. Rezultāts pagaidām 3:2 poļu labā.

16.40. Finišs. Anatolijam ar Kristiānu tomēr sāpīgs zaudējums mazajā finālā un attiecīgi ceturtā vieta. Pietrūka viena zivs.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager