Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!
Reiz, makšķerējot Daugavas krastā, iepazinos ar vecu copmani, kurš mani pacienāja ar pašgatavotu sama konservu stikla burkā, un tas bija fantastisks!
Tā samu vecais vīrs taisa jau daudzus gadus, un zivs sanāk ļoti maiga un sulīga, jo gatavojas savā sulā. Plus sams burkā atrodas želejā, jo tā āda satur ļoti daudz recējošās vielas. Šādu konservu šis vīrs gatavo autoklāvā, taču, lai ātrāk tiktu pie ēšanas, var izmantot arī parasto cepeškrāsni.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
P.S. Ledusskapī to var uzglabāt apmēram divas nedēļas.
Labu apetīti!