tās filētās filejas, kas pārdodas, ir traki mīkstas un uz āķa turas sūdīgi...līdzīgi kā ar lobītām garnelēm.
Mans tops - brēča, reņģe/garnele - 50/50, tad pārējo zivju filejas - vimba, rauda, breksīts. Bet nu arī ir reizes kad izšauj svaiga garnele, tas pats nēģis, mīdijas, kalmārs, astoņkājis... Parastā copē man līdzi noteikti ir reņģe (brēču rīdziniekam ir ļoooti grūti dabūt, vajag galus pie zvejniekiem), saldēta garnele, kāda paliela baltā zivs, un tad nu ja ir vaļa, tad arī kāda svaigā garnele...
arvis_an, 3.novembris 2014, 15:05
Naktī uz svētdienu man 32 butes un kolēģim 36 gab uz gatavo fileju. Nu nelikās tik mīksta, varbūt tāpēc, ka tirgū pirkta.
Starp citu esmu ķēris uz maijvaboļu kāpuriem - vienā reizē 28 butes(pirms 5 gadiem). Uz nēģa fileju labi ņem. Viens nēģis vairākiem cilvēkiem vairākām reizēm. Karpas fileja, karūsa.
3.novembris 2014, 15:17 | links