Leo
Par slieku jau sen ienāca prātā: nenostrādaja nekur. A ko darīt? Jāturpina.
Par slieku jau sen ienāca prātā: nenostrādaja nekur. A ko darīt? Jāturpina.
3.novembris 2014, 21:34 | links
Puiši,jums neienāca prātā,ka labi strādā visparastākā slieka?Apstaigājiet lielveikalos visas aukstuma vitrīnas,gan ieraudzīsiet saldētu reņģi.Es visu ēsmu,izņemot sliekas sasaldēju.Negrieziet no reņģēm fileju,bet kumosos.Uz nēģa neesmu noķēris nevienu buti.Pēc patiesības pirms sačiem vajadzētu klusēt kā partizānim,bet tas drukātai vārds uzdzen nevajadzīgu asumu.
leonids, 3.novembris 2014, 20:54
Es tā emulēju situāciju - parādos es offisā ar siļķu maisu :p
Da par mani ierēks, Darba diena puss simtam kolēģu cauri, un vēl gadiem uz priekšu anikdotes stāstīs....
Nav gluži ka baltiem cimdiem strādāju bet nu darbi ir dažādi.
Vēl varu piebilst ka cits no konvejera nevar nokāpt, kas nozīmē ka darba diena beidzas tad kad viņa beidzas, labākais ko var - ir šeit netā padomu pajautāt...
Nu kauč ko jau sadomāt var - ja ir mašīna, pusdienslaikā iepērc, atstāj mašīnā, vai palūdz sievai, draudzenei, kādam draugam...nezinu...uz jūru braucu daudzus gadus, arī strādāju visu laiku, bet nu tā, ka aizbraucu tikai ar garnelēm nav bijis...
Sorry laikam kautkur tiku pārprasts.
filejas nebiju redzējis - pētīšu. (mazRimi tās nebiju redzējis)
ruukiitis, 3.novembris 2014, 15:25
tās filētās filejas, kas pārdodas, ir traki mīkstas un uz āķa turas sūdīgi...līdzīgi kā ar lobītām garnelēm.
Mans tops - brēča, reņģe/garnele - 50/50, tad pārējo zivju filejas - vimba, rauda, breksīts. Bet nu arī ir reizes kad izšauj svaiga garnele, tas pats nēģis, mīdijas, kalmārs, astoņkājis... Parastā copē man līdzi noteikti ir reņģe (brēču rīdziniekam ir ļoooti grūti dabūt, vajag galus pie zvejniekiem), saldēta garnele, kāda paliela baltā zivs, un tad nu ja ir vaļa, tad arī kāda svaigā garnele...
arvis_an, 3.novembris 2014, 15:05
Tā kā jātaupās priekš mačiem, tad 5dien un 6dien ar dažādiem domu biedriem biju iebraucis jūrjā padžigot mencas - uz katra metiena vairs neķerās (no katras enkurvietas maksimāli 7 mērnieces), bet joprojām šis copes veids tiešām aizrauj.
P.S. Un man ir pilnīgi PO par Ventas puskumpo asari un zandartu, lai gan no mājas durvīm līdz laivai ir 136 metri.
mini_Me, 3.novembris 2014, 13:02
Nu blin, stāsts vecs kā pasaule.
Nu Kur Tu strādājošs cilvēks dabūsi Raudu vai reņģi.
Piektdien vakarā ja ir ieplānots brauciens uz jūru tad, galvā tik viens ātri paķert kātus, zābakus, kaut kādu piķi un siltās zeķes
Ātri buču sievai, bērniem, kaķim vai kaut kādam kāmītim :)
un prom.
Nu kurā vietā dabūt Reņģi vai raudu? plkst. 6, 7 vai vēl vēlāk vakarā?
Varbūt kāds var izstāstīt tās točkas pa ceļam, lielajiem punktiem jau visi brauc cauri (Liepājas / Venspils šoseja).
Veikalos tak ir tik garneles.
un nevienu zivi vēl uz reņģi neesmu noķēris.
Ne asakas.
ruukiitis, 3.novembris 2014, 14:47
Jautājums jūras copes znatokiem :)
Jūsu top3 ēsma bušu copē!
Gribās pievērsties tai lietai, bet cik palasu, tad klasiskā garnele bieži vien ļoti negatīvi ietekmē rezultātu! Ko lai sprauž āka glā???
Forelpuikas, 3.novembris 2014, 14:49