Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 27.marts 2023, 14:52 | Komentēt | 992 skatījumi

A līga šogad solās būt vēl draudzīgāka

Šis būs jau trešais gads, kad mūsmāju fīdermakšķerēšanas entuziastiem būs iespēja sacensties amatieru līmenī sacensībās, kam ir Latvijas čempionāta statuss. Draudzīga atmosfēra, savstarpēja apmaiņa ar zināšanām un arvien jauni ūdeņi ir tās pazīmes, kas katru gadu uz A līgu vilina arvien jaunus dalībniekus. Daudzi no viņiem tieši ar šīm sacensībām ir aizsākuši savas gaitas fīdermakšķerēšanas sportā.

Šogad A līga dalībniekiem sola dažus interesantus jaunumus. Pirmkārt, tiks organizēti veseli 4 posmi. Turklāt dalībniekiem ir iespēja piedalīties gan visos četros, gan arī jebkurā no atsevišķiem posmiem. Lai pacīnītos par čempiona titulu, nāksies gan uzrādīt augstu rezultātu visos posmos. Tomēr arī par labiem rezultātiem katrā atsevišķā posmā organizators sola pieklājīgas balvas. Otrkārt, šogad A līgā tiek ieviesta komandu ieskaite. Tā notiks vienlaikus ar individuālo. Komandā ir 3 dalībnieki, kas ir būtiska atšķirība no "lielā" čempionāta. Treškārt, A līgā atkal ir jauni ūdeņi, jaunas trases. Lūk, A līgas kalendārs:

1. Posms, Juglas kanāls , Rīga, 06-07.05

2. Posms, Pētera dīķis, Garkalnes pagasts, Ropažu novads, 03-04.06

3. Posms, Lielupe, Kalnciems, Bāze “Rūķi” , 26-27.08

4. Posms, Daugava, AB Dambis, Rīga, 23-24.09

Dalības maksa vienam dalībniekam vienā posmā ir tikai 45 eiro vai pat tikai 35 eiro, ja piesakās uz visiem četriem posmiem.

Vairāk informācijas A līgas nolikumā

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager