Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Mambodambo

Sveiks! Varbūt vari pāris vārdos aprakstīt kā pagatavot kukurūzu,graudus,kaņepi? (Cik ilgi jāmērcē,cik ilgi jāvāra?) Zinu,ka pilns youtube ar to ir,bet tur ir tie viedokļi ļoti atšķirīgi un iespējams,ka pie mums ir kaut kas citādāk. Paldies! :)

Nekas pie mums nav savādāk. Kukurūza arī Āfrikā ir kukurūza. Un arī pa pēdējiem gadiem nekas nav mainījies, uz šo jautājumu esmu atbildējis ne vienu reizi vien. Tādēļ palasi iepriekšējās atbildes. Viena lieta, ko varu vēlreiz uzsvērt - karpām kukurūza ļoti ilgi gremojas. jo ilgāk gremojas, jo mazāk gribas ēst vēl. tādēļ ar to jābaro uzmanīgi. Sevišķi, ja karpu nav daudz un tās nav lielas. Viens risinājums, kas ļauj kukurūzai karpas vēderā sagremoties ātrāk, ir ļaut tai spainī pāris dienas pastāvēt, līdz sāk ieskābt. smakai nepievērs uzmanību, tā tikai tev vienam liksies atbaidoša.

Atbildēts: 4.augusts 2020, 20:23 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Es kukurūzu mērcēju 24 stundas apleju ar verdošu ūdeni.un tad lieku vārīt 30 min .
5.aug, 12:32
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager