Mārtiņš Babris

Mārtiņš Babris

M.Babris (maituputns) – plēsīgo zivju mednieks. Spiningot sācis no agras bērnības, un līdz pat šai dienai turpina šo nodarbi. Spiningošanas teorētiķis un praktiķis, mīl izmēģināt dažādu spiningošanas inventāru, un copes tehnikas. Līdaka, zandarts un asaris – sporta zivs, bet zivs dvēselei – forele. Daudzu sacensību, kā arī Latvijas Čempionāta dalībnieks, publikāciju autors. Catch & Release piekritējs. Zivis nav ēdiens, bet gan mūsu draugi!

Atbildes

Jautā dim

Sveiks!

Jautājums par Knot2Kinky - vai Tu izmanto single strand vai multistrand (1x7) versiju?

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Es izmantoju single strand versiju

Atbildēts: 9.janvāris 2018, 11:53 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Jautā ede999

Sveiks!

Kadu spoli,ieteiktu prieks favorite cobalt spininga,kads izmers butu piemerotaks? paldies!

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Es ņemtu 3000 izmēru. Vari skatīties uz NASCI 3000 spoli. Spole ir laba, aizsargāta pret mitruma iekļūšanu, un vēl ar daudzām tehonloģiskām niansēm.

Atbildēts: 9.janvāris 2018, 11:51 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā jenots13

Sveiks, gribēju jautāt kādu pīto auklu tu ieteiktu uz mētāšanu. Kaujas lauks Burtnieks maija mēnesis, vecas zāles utt.Bija varivas sea bass 1.0 pe, bet nu ta ir beigusies. Gribas pameginat ko citu. Doma bija par Daiwa tournament 8 draid 1,2 vai 1,5 pe, ko saki par šo auklu? Un vai maz ir baiga jega ņemt 8 dzislu, varbut japaliek pie tam pašām 4 dzislu auklam?

Paldies.

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Ņemot vērā Burtnieka konfigurāciju, un to ka bieži vien sanāk cope pa zālēm, es 8 dzīslu auklu nekad nelieku. Lai arī resnāka, bet viņa vienalga ātrāk beržas pret tām pašām zālēm, vai citiem ķērājiem. Es izmantoju labu 4 dzīslu auklu. Es izmantoju Sunline Super PE vai Braid 5 auklu, parasti 1.5 izmērā, citreiz 1.2

Atbildēts: 7.janvāris 2018, 18:01 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā armagidons

Sveiks,kā lašos gāja?Laiks bikiņj pārsteidza mani,kā ar Tevi?

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Šodien bija švaki. Vai nu laikapstākļi nelabvēlīgi ietekmēja copi, vai arī mēs šodien nedaudz nokļūdījāmies ar lokāciju...

Atbildēts: 7.janvāris 2018, 17:58 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā OSHA

Sveiks Mārtiņ! Griežos pie tevis ar jautājumu par zandartu džigošanu. Esmu džigojis ar microdžigu asarus, bet ir arī vēlme zandartus džigot un tāpēc ir vajadzīgs budžeta klases kāts ar spoli tieši šai tehnikai un mērķa zivij zandartam? Džigošu pārsvarā vidēji 2-4 m un pa retam līdz 6m dziļumā. Ko man varētu ieteikt? Paldies.

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Vari aplūkot Favorite X1 802M ar testu līdz 21 gramam. Šai sērijai blankas ir labas, augsta jutība, arī jauda ir. Ar šo varēsi gan džigot, gan dropot. Nelielu pārslodzi arī X1 pieļauj. No budžeta klases, manā skatījumā, X1 šobrīd ir laba izvēle. Spole. Es ņemtu NASCI 3000 modeli. Spolei ir daudz tehnoloģiskās novitātes, attiecīgi būs prieks copēt.

Atbildēts: 7.janvāris 2018, 17:57 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā nesaulens

Sveicināts jau atkal!

Vēl īsti nevaru saprast par tām auklām,piemēram, suline super braid 5 8 dzīslu maksā tik pat cik sunline super pe 8dzīslu, ar ko tad viņas atšķirās?

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Atšķirība ir materiālā kāds ir izmantots auklai. Braid 5 8-braid ir izmantots HQ-PE materiāls, kurš ir ar lielāku izturību pret abrazīvu, lielāku izturību un arī nedaudz cietāks. Super PE materiāls ir nedaudz mīkstāks, bet arī ne tik ļoti izturīgs pret berzi.

Atbildēts: 7.janvāris 2018, 17:53 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā alvis99

Sveiks,laimigu jauno gadu ,un daudz jo daudz lomu shaja gada!

Velejos jautat ,ieptikas man makseret uz dropshot ,gribas zinat jusu domas par Fox Rage Warrior 5-20g un 250cm dropshot katu,vai ir kads labaks naudinas lidz 70 eiro,makskereju no krasta,

Paldies,ne asakas

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Laimīgu Jauno gadu! Warrior būs labs dropam. Vēl vari uzmest aci uz Fox Rage X1 sērijas 802M spiningu. Manā skatījumā šim būs nedaudz smalkāka blanka salīdzinot ar Warrior, attiecīgi arī vieglāks. Jaudas rezerve noteikti ir, un zandartu droši varēsi piecirst.

Atbildēts: 6.janvāris 2018, 22:11 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā ede999

Sveiks Martin!

Vari kadus voblerus prieks spožajiem ieteikt! parsvara prieks Salacas un Gaujas!

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Man ļoti rezultatīvs ir Timon Tricoroll GT, Zip Baits Khamsin, Smith Cherry Blood, Tackle House Bitstream, Megabass Zonk, Lietuviešu Vivingra vobleri ir labi

Atbildēts: 6.janvāris 2018, 20:38 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā armagidons

Sveiks,kur ieteiktu rīt uz plēsoņām aizbraukt?Paldies

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Es braukšu lašos. Bet domāju ka ir vērts arī patramdīt kādu zandartu. Katrā ziņā braukt uz copi ir vērts, vienalga kur un uz ko :)

Atbildēts: 6.janvāris 2018, 20:33 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Deinich23

Labvakar!! Ir saads jautaajums! Vai tagad janvari butu reali doties uz plaudi daugavaa,ar fiideri,pie apstakliem ka udens limenis ir loti paceelies!! Kas buutu jaanem veeraa!! Paldies!

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiki Nemācēšu atbildēt uz šo jautājumu, ar fīderi necopēju!

Atbildēts: 6.janvāris 2018, 18:35 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager