Mārtiņš Babris

Mārtiņš Babris

M.Babris (maituputns) – plēsīgo zivju mednieks. Spiningot sācis no agras bērnības, un līdz pat šai dienai turpina šo nodarbi. Spiningošanas teorētiķis un praktiķis, mīl izmēģināt dažādu spiningošanas inventāru, un copes tehnikas. Līdaka, zandarts un asaris – sporta zivs, bet zivs dvēselei – forele. Daudzu sacensību, kā arī Latvijas Čempionāta dalībnieks, publikāciju autors. Catch & Release piekritējs. Zivis nav ēdiens, bet gan mūsu draugi!

Atbildes

Jautā KSP-58B

Sveiki!

Kādu kātu ieteiktu sapalu spiningošanai mazās un vidējās upēs? Cenu kategorijā līdz 100€

Spinigošu lielāko daļu no kajaka.

Noskatīju Lucky John ANIRA STREAM 10 un LJ Progress CHUB 10, bet varbūt ir vērts ņemt ko labāku?

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Šajā cenu kategorijā Anira ir laba. Tīri intereses pēc vari uzmest aci X1 702L vai 662L

Atbildēts: 1.marts 2021, 09:30 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Niezers

Sveiks Mārtiņ.

Lietoju knot2kinky sienamo titānu bet tagad nekur nevaru atrast plānos diametrus. Ir kāds līdzīgs sienamais materiāls ko vari ieteikt?

Paldies

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Es lietoju tikai Knot2Kinky. Pērku parasti caur eBay vai Skaistkalnes ielas veikalā. Mēdz būt ka nevar dabūt kādus izmēru, bet parasti pēc laika tie parādās.

Atbildēts: 25.februāris 2021, 09:21 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā DagnisM

Sveiks. Iesaku kādu kātu tvičam, lielajām mailēm, tādām kā Ballisong 130SP, Orbit 130SP utt. Cenu kategorijā līdz 100 eur. Un kaut ko tādu pašu mazākām mailēm no 70-110mm.

Paldies

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Uzmet aci uz New Spirit NSP-6102MH ar testu līdz 32 gramiem, bet reāli tur ir 35 gr. Blanka ir laba, nav pārāk asa. Mazajām mailēm modelis NSP-662ML būs labs.

Atbildēts: 18.februāris 2021, 11:41 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā jenots13

Sveiks Mārtiņ, esmu jaunas plānās termoveļas meklējumos. Skatos tagad uz Farenheit termoveļu ebat.lv Gribas pirmo plāno kārtu, un kādu plānāku flīsi vēl piepirkt. Kādas atsauksmes par šo brendu? Vai skatīt ko no Grundens. Šiem abiem patreiz atlaides.

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Fahrenheit ir Ukrainā ražots apģērbs. Zīmols izmanto pamatā visus tos audumus ko lielākoties pārējie lieli zīmoli. Apģērbs ir ērts un funkcionāls. Plānā kārta būs Polartec Power Dry. Man pašam no Fahrenheit patīk Power Stretch Pro. Patīkams audums, silta veļa. Laba otrā kārta. Par Grundens nemāku teikt, jo neesmu izmantojis. Pašam vairāk šobrīd ir Simms veļas.

Atbildēts: 17.februāris 2021, 12:58 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā pienef

Sveiks Mārtiņ! Shimano jaunajā katalogā ir uzlabota ultegra 2021 ar jaunām super fīčām! Tirgos varētu parādīties no Marta 2021. Viņas Latvijā arī būs pieejamas? Ir kāda info?

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Jā, Ultegra ir atjaunota, turklāt tagad spolei būs daudz tehnoloģijas, jau no augstā gala. Kas ir likumsakarīgi, jo šobrīd diezgan ātri tehnoloģijas no flagmaņiem, nonāk arī uz budžeta līmeņa spolēm. Cik zinu tad Eiropā tiks tirgota, bet man nav informācijas kad tieši.

Atbildēts: 11.februāris 2021, 08:22 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Powerforward

Sveiks, Meistar! Pirmo gadu esmu pievērsies lašveidīgo copei. Plānoju iegādāties, kombinezonu aktīvai copei mūsu ziemas apstākļos. Kādi ir jūsu favorītražotāji/modeļi(kadi to parametri ir būtiskākie)?

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Es pats lietoju Simms un Shimano Xefo sērijas. Te ir daudz nianses, gan laikapstākļi, gan tas cik pats copmanis ir salīgs. Noteikti ir jāskatās no kāda materiāla ir šis kostīms/kombinezons. Materiālam ir jābūt ar labu elpotspēju, lai nebūtu slapjš. Protams, arī pašam ir jāvelk labas termoveļas, kuras aizvadīs mitrumu prom no ķermeņa. Parasti ļoti silti es neģērbjos, jo staigāšana pa upes krastiem ir diezgan laba fiziska nodarbe, attiecīgi nākas iesvīst. Daudz kas ir atkarīgs no pieejamā budžeta, bet es ieteiktu izvēlēties kostīmu no membrānas - ideāli Gore Tex, bet var arī Toray, vai citas elpojošās membrānas audumus.

Atbildēts: 10.februāris 2021, 10:52 | 5 komentāri | Adrese atbildei
Jautā Andza27

Sveiks meistar, jaunajā sezonā ir doma sākt pamēģināt patvičot voblerus ar mūltu, pieredzes nav īsti ar mūltu, skatos uz SHIMANO SLX 71XG LEFT HAND, CURADO CU 201XGK, DAIWA TATULA SV TW 103XSL, uz kreiso roku, un ko tu ieteiktu šaij cenu kategorija. Un kādu pito auklu. Liels paldies jau iepriekš.

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Ja ir iespēja tad Curado vai Tatula. Šie abi būs labāki par SLX. Pītā aukla - īstenībā nav tik vienkārši. No budžeta klases vari ņemt Sunline Siglon PE, #2 izmēru.

Atbildēts: 1.februāris 2021, 11:24 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā efiirs

Sveiki!

Vēlējos pajautāt par spiningu Favorite Blue Bird 732ML-S (4-14gr.). Varbūt ir informācija kādi ir reālie darba svari šim modelim, doma ir izmantot šo spiningu džiga un drop-shot tehnikai uz asari un zandartu. Vai ieteiktu šo vai varbūt kadu citu spinigu šajā cenu kategorijā?

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Precīzs testa diapazons man nav zināms, jo neesmu vēl darbojies ar šo. Zandartu dropam es teiktu ka akcija nebūs īstā, spriežot pēc citiem modeļiem sērijā. Bet asaru drops - jā, tam mierīgi. Džigam solid jeb ielīmētā spice būs piemērota, varēs veikt delikātas animācijas.

Atbildēts: 26.janvāris 2021, 11:28 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Mazais69

Sveiks, Mārtiņ! Ir doma jaunajā sezonā iemēģināt džerkošanu. Kādus džerkus ieteiktu iegādāties, kāts man līdz 120gr.un spole abu garcia c4

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Kad es džerkoju man topā bija Buster Jerk no Strike Pro. Viņiem ir dažādas modifikācijas - grimstoši, peldoši. Izmēri un svari, nemaz nerunājot par krāsu gammu. Domāju ka ar šiem mierīgi var sākt džerkot!

Atbildēts: 26.janvāris 2021, 11:25 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā biged

Sveiks, skaidrs , ka laiki tagad ir tādi, kādi ir, bet normālos apstākļos, ir kāds veikals , kur var aptaustīt evergreen spiningus? Un kurš modelis būtu piemērotāks ja doma ir vairāk džigot zandartu ezeros maksimums 14g+5 collu easy shineri un tamlīdzīgi mānekļi? Paldies jau iepriekš

Atbild Mārtiņš Babris

Sveiks Ne šajos, ne citos laikos neesmu manījis mūsu veikalos Evergreen izvēli. Spiningi ir dārgi, un reti kurš veikalnieks gribēs tos turēt uz vietas. Par Tavām vajadzībām, es teiktu ka divi modeļi - Squidlaw SSSS-710MH vai Imperial Squidlaw NIMS-75MH. Abiem ir džigam labi piemērotas blankas, bet tomēr savādākas. Tīri sausāka blanka būs Squidlaw. Par cik es reti kad džigoju ar standarta auklas ietīšanu, bet vairāk ar spiningu animēju mānekli, tad Imperial man labāk patīk. Pašam arī ir vairāki spiningi no šīs sērijas.

Atbildēts: 24.janvāris 2021, 16:15 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager