Gints Zeiļa

Gints Zeiļa

Laivu, laivu motoru, eholotu un citu ar laivām saistītu nianšu eksperts, kura profesionālā pieredze krājusies daudzu gadu garumā izzinot, testējot un piedāvājot makšķerniekiem dažāda veida laivas un to aprīkojumu, bet interese un zinātkāre par šo tēmu augusi līdzi jau no mazotnes.

Gints ir arī aizrautīgs spiningotājs, brendīgu makšķerlietu pārzinātājs, aktīvs Latvijas Čempionāta un citu spiningošanas sacensību dalībnieks, 2014. Gada Latvijas Kausa spiningošanā 1. Vietas ieguvējs individuālā vērtējumā un biedrības „Sporta makšķerēšanai” valdes loceklis.

Atbildes

Jautā sigi

Sveiks!

Vai eboat.lv var iegādāties spoles Shimano RARENIUM CI4+ 3000 SFB otru kaseti un kāda ir tās cena? Oriģinālā spole nāk ar vienu, bet ļoti vajadzētu arī otru.

Ja nē, vai Tu, lūdzu, pateiktu, kur to var iegādāties?

Liels paldies!

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Vienīgais variants šobrīd ebay.com Ļoti ceru, ka nākamajā gadā , kas mainīsies:)

Atbildēts: 15.septembris 2015, 18:46 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā sturmans

Sveiki! Man ir laiva progress. Tiesa, ir viens caurums priekšējā daļā. Gribētu dzirdēt viedokli, vai ir vērts meklēt meistaru, lai laivu atjaunotu un izveidotu līdzīgu, kā M. Oltes raidījumā redzamā. Varbūt vari ieteikt meistaru, pie kua varētu vērsties? Ir viedoklis, ka caurums ir jāaizkniedē, nevis jāmetina...

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Lai sametinātu Progresam dibenu jāmeklē ļoti augstas klases speciālists. Ir pieredze ar ne tik labiem meistariem, tad noteikti labāk kniedēt;) Ja Progresam dibenā caurums radies no korozijas, tad šādu laivu restaurēt neieteiktu! Oltes raidījumā redzamais progress 4 pieder man, ko pats pa ziemas vakariem lēnām uzrestaurēju. Otra laiva bija Krim, kura pieder Didzim copeslietas.lv kā ''dadzic'' , viņam restaurējis un pārbūvējis bija labs meistars. Par meistara kontaktiem jājautā Didzim.

Atbildēts: 15.septembris 2015, 18:44 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā bba

sweks. kaa lai saprot duunas biezumu ar deeperi. lasu ka ar sawienosnu metot no krasta problemas wairakiem copmaniem man ar nesawieno wairs tik kadus 10m ta wiss ok domaju ka jawed uz garantiju bet laikam naw jegas. pirms 2 ned stradaja ar talu metot bez glukiem bet wakar jaw no kadiem 10 metieniem 2 sawienojas

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Vajag ieslēgt režīmu ''Smart Imaging'' Kad sonāra skaņu viļņi tiek atspoguļoti atpakaļ no gultnes, cieta virsma atstaros spēcīgāku signālu nekā mīksta virsma. Uz viedtālruņa vai planšetes ekrāna sonāra atstarojumi tiek parādīti kā oranži (spēcīgākais), brūni (vidēji) un melni (vājākais). Ūdenszāles rādīsies zaļas. Par savienojumu ar viedtālruni, ieteiktu atnest pie mums pārbaudīsim vai nav gadijies brāķis. Var gadīties, ka vainīgs arī viedtālrunis. Vēl metot no krasta ieteiktu stāvēt pašam maksimāli augstāk virs ūdens līmeņa.

Atbildēts: 15.septembris 2015, 18:33 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Fishfinder

Sveiki!

Ir doma par 15 zs motoru laivai, zinu, ka vajag kārtot eksāmenu.

Vai ir speciāli kursi šiem eksāmeniem, kas man būtu jādara lai iegūtu apliecību?

Atbild Gints Zeiļa

Nekādi kursi nav obligāti. Ieteiktu noprkt noteikumu grāmatiņu, izlasīt un doties uz eksāmenu. Eksāmeni CSDD notiek katru dienu, katru stundu, iepriekš jāpiesakās.

Atbildēts: 2.septembris 2015, 16:39 | 4 komentāri | Adrese atbildei
Jautā sasmaka48

aizmirsu laiva bez motora kadu akumulatoru vajag eholotei

Atbild Gints Zeiļa

Humminbird 176 xi. sākaot ar 7a/h

Atbildēts: 2.septembris 2015, 16:35 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā elmolo

Labdien. Kādu laiku atpakaļ Eboat interneta veikalā iegādājos Raymarine Dragonflay 4 eholoti. Ļoti labi var redzēt grunts reljefu kā arī kokus, krūmus un mazo zivju barus .Esmu izmēģinājis dažādus regulējumus taču nekādi nevaru ieraudzīt ekrānā lielākas zivis. Iespējams vaina ir regulējumā vai es vienkārši neprotu to pareizi nolasīt, tādēļ lūdzu Jūsu viedokli.

Paldies.

Atbild Gints Zeiļa

Varbūt lielo zivju nav?:) Ja ir redzami mazo zivju bari, tad arī lielās zivis būtu jāredz. Ja rodas kādi jautājumi par regulējumiem un funkcijām, tad viss labāk iebraukt pie mums uz vietas veikalā, līdzēsim kā varēsim.

Atbildēts: 2.septembris 2015, 16:27 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā sasmaka48

ko teiktu par eholoti humminbird piranha 176 hi ja ezera dzilums caurmera ir 3lidz 6 metriem

Atbild Gints Zeiļa

Humminbird 176 xi ir lētākais pieejamais aparāts ar GPS, bet pašvaku bildi. 3-6 metros viss būs kārtībā, kantes atrast var labi, bet zivis meklēt ar šo aprātu pagrūti.

Atbildēts: 2.septembris 2015, 16:23 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Lauritio

Sveiki iegādājos pie jums motoru pavasarī, šodien braucot pazuda dzenskrūves apgriezieni motors rūc vis ok bet dzenskrūve griežas ļoti švaki špiļka aprauta nav tāda juša ka iekšpusē kaut kāda problēma... ko iesaki darīt? Motors merkury 3,5

Atbild Gints Zeiļa

Vajadzētu noņemt dzenskrūvi , apskatīties vai nav kāda aukla uztīta. Ja tā nav , tad vajadzētu doties ar motoru uz laivucentrs Krasta ielā 5 vai uz eboat.lv.

Atbildēts: 2.septembris 2015, 16:18 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Andri

Sveiki, esmu tā kā nobriedis iegādāties eholoti, nekad nav bijis nekādas saskarsmes, tik vien kā čomam ir tāda primitīva pavisam, ko varētu ieteikt tā +/- 200 eur, tā lai var arī kautko redzēt, ne tikai pīkst un rāda kautkādas zivtiņas pa ekrānu, vairāk jau grbētos, lai kautkā saprotamāk tas viss notiek, jo tām zivtiņām uz ekrāna ar norādi kādā dziļumā tās atrodas, man nav uzticības

Atbild Gints Zeiļa

Labdien. Atvainojos par ļoti novēlotu atbildi, šogad ļoti saspringta, darbiem,komandējumiem bagāta vasara padevusies:) Līdz 200 euro ieteiktu pievērst uzmanību Lowrance 3X, vienkārša krāsaina 2staru eholote. Ap 300 euro prātīgākā izvēle būtu Lowrance Elite4X chirp vai Raymarine 4DVS, šajos modeļos jau daudz labāk varēs saprast grunti un saprast vai tiešām ir zivis.

Atbildēts: 2.septembris 2015, 16:12 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā bba

sweix. deepera programma var ielikt ieksejo udenu dziluma karti?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Šobrīd vēl nē, bet tuvākajā laikā būs programmas atjauninājums, tad varēs zīmēt pats savu dziļumu karti un redzēt visu ko citi sazīmējuši. Varšavā izstādē redzēju kā tas izskatīsies. Būs interesanti.

Atbildēts: 10.jūlijs 2015, 11:14 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager