Gints Zeiļa

Gints Zeiļa

Laivu, laivu motoru, eholotu un citu ar laivām saistītu nianšu eksperts, kura profesionālā pieredze krājusies daudzu gadu garumā izzinot, testējot un piedāvājot makšķerniekiem dažāda veida laivas un to aprīkojumu, bet interese un zinātkāre par šo tēmu augusi līdzi jau no mazotnes.

Gints ir arī aizrautīgs spiningotājs, brendīgu makšķerlietu pārzinātājs, aktīvs Latvijas Čempionāta un citu spiningošanas sacensību dalībnieks, 2014. Gada Latvijas Kausa spiningošanā 1. Vietas ieguvējs individuālā vērtējumā un biedrības „Sporta makšķerēšanai” valdes loceklis.

Atbildes

Jautā osihs

Sveiks.

man ir jautājums par polarizējošajām brillēm. kā ir ar tām lēcu krāsām? ar ko atšķiras brūnas no zilām un melnām, un daudzkrāsainām un dzeltenām?? kuras ir labākas? esmu noskatījis šīs. eboat.lv/lv/makskeresanai/saulesbrilles/saulesbrilles/rapala-saulesbrilles-rvg-008b

un

http://eboat.lv/lv/makskeresanai/saulesbrilles/saulesbrilles/saulesbrilles-sportsman-s-mirror-rapala-rvg-022f

Ar kurām var tālāk redzēt ūdenī?

ja ir kādas vel ļoti labas līdz 50e tad lūdzu atsūti linku.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Dzetenus stiklus izmanto , tad kad ir apmācies. Brūnus,melnus saulainā vasaras dienā. Zilus,zaļus un tt. izmanto ļoti spilgtā saulē, piemēram ziemā uz ledus vai kalnos. Viss labāk ir atbraukt pie mums un uzvilkt pamēģināt. Pašam man patīk gaiši stikli, bet ne dzelteni.

Atbildēts: 10.jūlijs 2015, 11:10 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā LAPUXIS

sveiks!! Kurā valstī ražo FASTen aksesuārus?

Atbild Gints Zeiļa

Ukraina

Atbildēts: 10.jūlijs 2015, 10:58 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Marlboro

Sveicināts. ALUMACRAFT COMPETITOR 165 Sport Vai godīgi runājot laiva būtu ideāli piemērota Makšķerēšanai un atpūtai? Vai arī ieteiktu kādu citu lai apvienotu abas lietas ?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Pilnīgi godīgi runājot, bez personīgas ieinteresētības:) Uzskatu Alumacraft Competitor 165 Sport par labāko izvēli mūsu ūdeņiem copei un atpūtai. Ļoti labas gaitas īpašības, labi tur vilni, droši var iebraukt arī jūrā. 5M garums manuprāt ir ideāls izmērs, lai pietiktu visam vietas un mierīgi varētu uz piekabes pārvietot, kur vien vēlies. Sport modeļiem ir pilnā konsole, kas ir labi sliktos laika apstākļos, kas pie mums nav retums. Pagājušo visu sezonu nobraucu ar Clasic 165CS ar sānu konsoli, nevaru pateikt nevienu sliktu vārdu, šogad braucu ar Competitor Sport165CS, viss ir vislabākajā kārtībā. Ja ir interese, tad laiva man stāv ūdenī ir iespēja izbraukt un notestēt.

Atbildēts: 29.jūnijs 2015, 11:06 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā AlfredsHicko

raidijumā par laivām fonā bija alumacraft 145escape, bet e-boat.lv piedāvājumā nav? pa cik un vai var nopirkt? nokomplektēt ar 30zs 4t motoru, raymarine5 un instalāciju i-pilot piemēram - ~cik?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Viens Alumacraft Escape 145CS melns ir uz vietas. Lūgums atsūtīt kontaktus uz epastu eboat@eboat.lv , aizsūtīsim piedāvājumu.

Atbildēts: 27.jūnijs 2015, 15:48 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā artig

Sveicināti!Gribu lūgt padomu eholotes izvēlē,vajag vienkāršu un praktisku,vieglu lietošanā,jo svarīgākais man ir dziļuma noteikšana,atrast kantis,reljefa izmaiņas?Tā kā skatos Lowrance virzienā,tad esmu tā kā apstājies pie Lowrance Elite 3x,kā būtu ar šo variantu,varbūt ir kāds cits modelis?Un jautājums par akumulatoriem,kāds nepieciešams šadiem vienkāršiem variantiem,cik voltu,cik amperstundu,copes laiks apmēram līdz 8-10 stunām?Paldies!

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks! Lowrance Elite 3x savā klasē un kvalitātes/cenas attiecības ziņā ir lieliska izvēle. Spilgts ekrāns, vienkārši lietojams un makšķernieka pamatvajadzībām - dziļums, temperatūra, reljefs un arī zivis, atbilst ideāli. Kā alternatīva būtu Humminbird Piranha 197cx, tomēr Lowrance ekrāna kvalitātes ziņā ir pārāks.

Atbildēts: 25.jūnijs 2015, 20:18 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā lidakberns

Sveiks,

Velos iegadaties eholoti, pagaidam esmu nonacis lidz 3 pedejam izvelem. Varbut vari dot padomu, kuru izveleties un isi izstastit plusus tavai izveletajai ? Eholote HUMMINBIRD HELIX 5 SI GPS vai Eholote RAYMARINE DRAGONFLY 4 PRO (ar CHIRP dual, GPS un C-MAP Essentials) vai Eholote LOWRANCE ELITE-5 CHIRP (ar GPS) ?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Vislabāk atbraukt pie mums uz eboat un varēs visus pieminētos aparātus apskatīties stendā. Humminbird Helix SI lielākais pluss ir sānu skats, bet pašvaka bilde un nav iekšējo ūdeņu dziļumu kartes. Raymarine 4 PRO ir vislabākā bilde un iekšējo ūdeņu karte solās būt tuvākajā nākotnē. Lowrance Elite 5 chirp nav tik laba bilde, bet ir iekšējo ūdeņu dziļumu karte. Katram savi plusiņi mīnusiņi, kurus visobjektīvāk var izvērtēt noliekot vienu otram blakus.

Atbildēts: 25.jūnijs 2015, 20:07 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā valdis1

Sveiks,

Šobrīd esmu pītās auklas meklējumos. Un šo to nākas secināt. Ļoti grēko ar diametriem, ar celtspēju. Pirku pie tevis sufixa 832 neko sliktu nevar teikt test +- arī tuvs. Iepirku salmo auklu pārbaudīju un secinu , ka iztur tikai trešo daļu no rakstītā. Pamēģināšu tagad power pro tad manīs. Jautājums kādi ir jūsu secinājumi par auklām, kuras atbilst rakstītajam un kā cīnaties ar mezglu plīšanas problēmām.

Vairāk velcēju un samus ķeru ar kvoku, un līdz ar to nekādi tālmetieni un entie metieni nav nepieciešami vairāk izturīgs striķis ar diametru kas nebūtu 2x samazināts uz auklas pakas.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Iesaku pamēģināt kādu no ''made in Japan'' ražojumiem šobrīd cenas vairs nav tik trakas, bet kvalitāte ir ļoti laba, pats lietoju Gosen un Varivas. Diametri atbilst, paši eesam mērijuši. Pērkot PowerPro jāuzmanās no pakaļdarinājumiem.

Atbildēts: 25.jūnijs 2015, 19:50 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā edvins25

Labdien!

Man ir gumijas laiva. Spiningoju no laivas tikai vasarās, 2-3x mēnesī. Vēlos eholoti, ko viegli ievietot gumijas laivā un pēc copes arī operatīvi salikt. Kko vienkāršu, bet lai pilda funkciju..tas ir nosaka dziļumu un zivju klātbūtni. Cena zem 200 EUR. Lasu forumus, bet neesmu ticis skaidrībā, kuru pirkt. Var būt ko varat ieteikt.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Zem 200 euro ieteiktu Lowrance 3X . Krāsains, vienkāršs lietošanā aparāts. Lai viegli uzliktu un noņemtu no laivas gan eholoti, gan sonāru ieteiktu pievērst uzmanību FasTen stiprinājumiem, tie ir ļoti labi risinājumi.

Atbildēts: 18.jūnijs 2015, 15:23 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Dagins

Labrīt,

Kad pie eboat.lv būs iespējams iegādāties Helix 5 SI GPS?

Paldies.

Atbild Gints Zeiļa

Labdien. Solās līdz nākam nedēļas beigām būt. Diemžēl esam bezspēcīgi ko ietekmēt, lai notiktos ātrāk.

Atbildēts: 13.maijs 2015, 11:58 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā jeeska

Sveiks

Vai ir iespējams salabot vai vismaz apskatīties ehaloti LOWRANCE LMS - 334C iGPS. It kā dziļumu rāda, bet bildi nerāda. Iespējams ka viena poga nedarbojas. Pats neķeršos klāt.

Paldies

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Tev varētu palīdzēt meistars čaka ielā 86, vairāki aparāti tur ir salaboti.

Atbildēts: 12.maijs 2015, 20:51 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager