Gints Zeiļa

Gints Zeiļa

Laivu, laivu motoru, eholotu un citu ar laivām saistītu nianšu eksperts, kura profesionālā pieredze krājusies daudzu gadu garumā izzinot, testējot un piedāvājot makšķerniekiem dažāda veida laivas un to aprīkojumu, bet interese un zinātkāre par šo tēmu augusi līdzi jau no mazotnes.

Gints ir arī aizrautīgs spiningotājs, brendīgu makšķerlietu pārzinātājs, aktīvs Latvijas Čempionāta un citu spiningošanas sacensību dalībnieks, 2014. Gada Latvijas Kausa spiningošanā 1. Vietas ieguvējs individuālā vērtējumā un biedrības „Sporta makšķerēšanai” valdes loceklis.

Atbildes

Jautā mareksdr

sveiks!mans jautājums ir sekojošs ,ir doma beidzot iegādaties elektromotoru doma ir par minn kota,vai vari pateikt kāda būtu pareizākā kombinacija,motoram ar aķi un garums. man ir 3m umijas laiva ar cieto grīdu,un copēju pārsvarā seklajos ezeros.paldies

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks, 3m gumijas laivai derēs sākot no Endura 34, kam ir pietiekami gara kāja, lai būtu piemērojams jebkuras piepūšamās laivas trancim. Augstums ir regulējams, līdz ar to varēs braukt gan seklos gan dziļos ezeros. Akumulators būs vajadzīgs dziļās izlādes vismaz 115Ah. Bet ja budžets atļauj tad ideāls komplektiņš būtu Endura MAX 45 un 115Ah, jo motors ir jaudīgs, bet ļoti ekonomisks, tas nozīmē pilna diena uz ūdens bez bažām par airēšanu krastā. Starp citu šī mēneša žurnālā Copes Lietas būs raksts par elektomotoriem, kur sīki smalki pastāstīts kā izvēlēties un kas ir piemērots.

Atbildēts: 3.marts 2015, 23:15 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā JanKa_K

Sveiks. Esi saskāries ar kādu kastinga kātu +\- 240m 50-100g ātru. Vai dzirdēts, redzēts. Pirmais un testam.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Piedāvājums tirgū ir ļoti plašs, bet šādam kātam uzmanību pievērsis neesmu.

Atbildēts: 3.marts 2015, 23:00 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Kalnzz

Labas dienas. Kādu pavadu tu izmanto tviča vobleriem - titāna vai stīgu. Tautai domas dalās.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Jau vairākas sezonas izmantoju tikai stīgu bez nekādiem griezuļiem un sakabēm. Stīgai svarīgs ir labs materiāls, es sūtu no ASV speciālu pavadu stiepli un mums ir ļoti labs meistars, kurš stiepli pārvērš kvalitatīvās pavadās, kas pieejamas arī pie mums eboat.lv veikalā.

Atbildēts: 18.februāris 2015, 18:33 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Jautā daks

sveiks,nau doma atjaunot sacensības copmaņi labdarībai?bij labs pasākums,kamēr nesarīkoja Usmā.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Divus gadus viss veiksmīgi notika Lilastes ezerā, viesu nams Medzābaki atbalstija pasākumu ar brokastīm un pusdienām. Tagad Medzābaki pieder bankai un ir slēgts. Ar Baltezerā esošo viesu namu man atbalstu sarunāt nav izdevies. Copmaņi labdarībai galvenā ideja ir tāda, ka visa dalības nauda santīms santīmā tiek atdots labdarībai, es organizātoriskos izdevumus sedzu no sava uzņēmuma, balvas pilnībā bez jebkādas atlīdzības sponsorēja citi uzņēmumi. Ja ir kāda ideja par vietu, kur būtu īres laivas un atbalsts no viesu nama brokastu un pusdienu zupas izskatā, tad noteikti dodiet man ziņu.

Atbildēts: 18.februāris 2015, 18:24 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Leopolds

Sviki Gint!

Saki vai Dragonfly devēju pie tevis var atseviški pasūtīt? Ja jā, tad how much?

Gribu vienu stacionāri pie gumijas laivas piestiprināt un otru pārvietojamu, kad sanāk ar īrēto braukt...

Atbild Gints Zeiļa

Raymarine Dragonfly devējs ir pie mums pasūtāms, cena 108,90 euro.

Atbildēts: 18.februāris 2015, 18:08 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Jautā osco

Sveiki! Kur var iegaadaaties Deeperam paredzeetos stiprinaajumus,pie laivaam u.t.t.? Cik zinu vinam ir visaadi briinumi paredzeeti.

Paldies

Atbild Gints Zeiļa

Labdien. Deeper aksesuāri šobrīd vēl Latvijā nav pieejami, bet uz marta beigām būs.

Atbildēts: 18.februāris 2015, 18:04 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā UpInSmoke

Sveiks copman! Varbūt Tu zini vai deepers kaut kad būs savienojams ar windows telefoniem? Negribas speciāli priekš viņa pirkt otru telefonu.

Atbild Gints Zeiļa

Šobrīd par to diemžēl man informācijas nav.

Atbildēts: 10.februāris 2015, 22:52 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā bba

sweiks

cik ilgi deepers jaalaadee

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Oranžā krāsa indikātorā apzīmē uzlādes režīmu. Jo biežāk tas sāk mirgot, jo uzrādās augstāks uzlādes režīms. Uzlāde beigusies kad indikātorā iedegas zaļā gaisma. Aptuvenais uzlādes laiks 2 stundas pilnīgi tukšai baterejai.

Atbildēts: 7.februāris 2015, 16:21 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā cork

Labdien,

Lūgums padomam laivas izvēlē:

Doma ir iegādāties piepūšamo gumijas laivu, bet ar ideju, ka varētu arī jūras piekrastē iebraukt (piem. uz vēja zivi). Tad jautājums būtu tāds, kādas būtu minimālās prasības laivai (piem. garums, borta diamets, varbūt vēl kāda cita specifiska). Pie reizes varbūt vari pakomentēt par 4 taktu suzuki motoru 5ZS ar ūdens dzesi- saka ka nav labi sālsūdenī lietot..., bet ko darīt, pirkt ar gaisa dzesi?....varbūt nav problēma ar ūdens dzeses motoru lietošanu sālsūdenī , bet ir kādi knifi tā apkopē?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Ja ir doma copēt vienam, tad pietiks ar 3 m laivu, ja divatā, tad ieteiktu 4 m. Ar 5 zs suzuku viss ir viss labākajā kārtībā un 5 zs motori ar gaisa dzesi nav pieejami, vienīgais motors ar gaisa dzesi ir honda 2.3 zs. Baltijas jūrā sāls procents ir ļoti maziņš, droši vari lietot motoru ar ūdens dzesi. Ja pa vidum un pirms ziemas vēl izbrauksi pa kādu ezeru, tad stresa nav vispār.

Atbildēts: 31.janvāris 2015, 14:05 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā coperis14

Sveiks ja es nopirktu varat 90ah dziļas izlades aklumatoru cik ilgi es ar minn kota thrust 24lbs motoru varetu braukat,bez aklumatora uzlades?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Pie nosacijuma ja ir jauns un pilnībā uzlādēts akumulātors, tad aptuveni 3.75 stundas pie pilnas slodzes. Ja jāizvēlas iegādāties jaunu elektromotoru, tad iesaku pievērst uzmanību Minn Kota Endura MAX modeļiem ar variātoru, tie ir daudz ekonomiskāki.

Atbildēts: 27.janvāris 2015, 18:15 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager