es parasti taisu tikai vienas receptes mīklu, kuru pēc tam sadalu pa porcijām un aromatizēju ar dažādiem aromātiem, ņemu kviešu miltus un divas olas, iesit miltos olas un sāc mīcīt, līdz mīkla gatava, ja sanāk pa šķidru, tad pieliec biki miltus, ja pa cietu, tad biki ūdeni, šāda olu mīkla uz āķa turās labāk kā parastā ūdens mīkla, no aromātiem ķiploks, balerjānis, medus, anīss un jebkurš Sensas šķidrais atraktors, protams atsevišķi, nevis visi kopā.
Ar baltajiem ir tā, ka ja gribi tos glabāt ilgāk, tad kārbas vākā caurumus vajag noteikti, tārpeim jābūt sausiem, lai gan tā smaka it kā neskādē, bet.... ir reizes, kad barībā iebērti un smaržojoši tārpi strādā krietni labāk kā no bundžas ņemti..
Līņi vēl daudz viet nav atgājuši no nārsta, tā, ka iespējams, viņi tūlīt atkal sāks pastiprināti baroties