Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.

Atbildes

Jautā ledus

Sveiks, gribēju dzirdēt Tavu viedokli: Kā Tu domā vai ir vērts tagad braukt uz Lielupi ar feederi mēģināt piemānīt kādu breksēnu, raudu!!!??

Baigi gribas atklāt sezonu!

Atbild Normunds Grabovskis

abet kāpēc tu to vēl neesi izdarījis ?????????? tie, ka sto ļoti gribēja izdarīt jau sen pirmos brekšeļus ir pavilkuši, pietam pirmajā pavasara copē nemaz nevajag savilkt spaini ar zivīm, pietiks ar pāris desmitiem copju :), viss jau sen notiekās, paziņas labi pavilka pat šajās aukstajās brīvdienās

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:29 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Bandito

Sveiks!

Jautāju atkārtoti!

Kā ātrāk un ērtāk nomērīt dziļumu nepazīstamā ūdenstilpnē ar pludu. Lūdzu īsumā - kā to dara, lai saprastu reljefu un atrastu bedres, kantes, seklumus? Vai arī vienkārši mētāt pludu ar svinu un meklēt>?

Atbild Normunds Grabovskis

manis pēc vari jautāt kaut piekto reizi, lieko izdzēsīšu, par atbildēšanu šeit palasi biki zemāk, kad varu un kad gribu to darīt, tad arī atbildu :), ir brīži, kad labāk namz to nedaru, lai katru otro nesūtītu kakāt ar daudz dažādu citu vārdu piedevu, jo pēc savas būtības esmu ļoti rupjš un neaudzināts un lamāties man patīk :):):), tāpēc atbildu tad, kad varu novaldīt vismaz daļu rupjību :)

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:27 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā soks

Einis saka, ka pavadiņu garums straumē var sasniegt pat pusotru metru......???

Atbild Normunds Grabovskis

tā arī ir, seklās vietās ķerot kaprīzu zivi jā, arī pats esmu ķēris ar pavadiņām garākām par metru, bet standartā ir 70-100 cm

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:24 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Raichu

Sveiks Norbund katins vienkarsi lielisks divas dienas dabuju pavilkt loti labi raudas breksi keras labi vakar nema vispar ka traki taka kata vilies neesmu.

Atbild Normunds Grabovskis

nu prieks par tevi, tad tu saki, ka tur viss notikās???? tas labi, jo citur zivis bija diezgan stipri jālūdzās, tad jau pa Lieldienām būs jābrauc uz to pusi, tu ķeri tur kur runājām vai kaut kur augstāk vai zemāk????

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:23 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā bezdarbnieks

Sveiks Meistar!

Kur Dauga starp plavinu un keguma hesiem meklet breski ? uz sekliem, bedres vai uz kantim ?

Atbild Normunds Grabovskis

pavasarī uz sēkļiem un kentēm, tur viņi būs līdz pat vasaras otrai pusei

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:21 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Draiskulis

Sveiks, kad salmo atsāks tirgot ''Baltos'' lielajos iepakojumos, nāk lieldienas un gaidāma gara cope !?

Ne asakas!

Atbild Normunds Grabovskis

baltie lielajos iepakojumos ir visos veikalos, Juglas un Daugavgrīvas ielas veikalos visu tārpu izvēle un rezerves ir lielākas, jo tie ir tādi "vis tārpainākie" veikali, citos it kā uz vietas ir jābūt visam sortimentam, bet reizēm šis tqas var iet uz beigām, ja kāds no veikaliem ir iecienītāks, tad vajag labāk iepriekš uzzvanīt un pieteikt sev vēlamos tārpus, sevišķi tas attiecās uz motili šajos laikos, jo motiļu rezerves veikalos būs nelielas, jo motilis tagad ļoti ātri aiziet bojā un tirgojamos daudzumus ir nereāli prognozēt

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:20 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā asaris99

Sveiks, pavasarī vimbas labāk ķert uz plastmasas krāsainajām mormišķām,vai var arī uz parasto āķi? Runa iet par Mēmeli, itkā ūdens nav pārāk netīrs.

Atbild Normunds Grabovskis

ejot vimbās jābūt līdzi gan vieglajām plastmasas , gan smagajām svina vai dzelzs mormiškām, reizēm der spoguļāķi, katra mormiška strādā savādāk un katrā copes reizē arī ir jāstrādā savādāk, vienu riezi vimbas ir mazaktīvas un stāv tikai pie pašas grunts, paņemt šādu vimbu tu vari tikai ar smago mormišku, citu reizi vimba ir aktīva un labāk izvēlas nedaudz virs grunts virpuļojošu mormišku, tad izmantojam plastmasas mormišku, reizēm, kad ūdens paliek pavisam dzidrs, vimba ir pavisam kaprīza , tad liekam parasto āķi un pavisam mazu kumosiņu :), tā, ka nav viss tik vienkārši, ja gribi vienmēr būt ar labu lomu, un te ar ūdens tīrību ir maz sakara :):):)

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:16 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā haspehs

sveiks!

preks feedera 0.28 mono aukla buus laba?

Atbild Normunds Grabovskis

jā, ja neliksi barotavas 100 un vairāk grami

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:11 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā asaris99

Sveiks, kad būs nākamais raidījums?

Atbild Normunds Grabovskis

raidījums Makšķerēšanas Noslēpumi iznāk katru trašdienu, oficiālais laiks ir 20.00, bet sakarā ar sporta tiešraidēm raidījuma laiks var tuikt mainīts, ļoti bieži tas ir 22 vai pat 23 ar minūtēm, BET raidījums ir katru trešdienu :):), katram raidījumam ir divi atkārtojumi, otrdienās 17 un sestdienās ap 13, precīzāk jāskatās programmā

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:10 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā karusa112

Sveik!

Biju tev vakar aizsutijis jautajumu par spolem, bet atbildi nesagaidiju var but par glupu jautajums bija, bet meginasu velreiz, velos divas pludinmakskeres nokomplektet ar spolem, cena butu par katru ap 30 LS, forumam urbjoties cauri tika slavetas okuma spoles, vai tu nevaretu ieteikt jau kadu konkretaku modeli, sestdien doma braukt uz juglas salmo veikalu varet aptaustit tas spoles (makskereju parsvara ezeros lini, breksi, pa reizei gribetos spoli ari izmantot fidermakskerei), ap kuru laiku Salmo veikalos jau vajadzetu but izliktam lielakai dalu spolu

Atbild Normunds Grabovskis

redzi, es uz jautājumiem atbildu tad, kad man ir laiks to darīt un brīvdienās es makšķerēju, mājās jau labu laiku kompi pat neslēdzu iekšā, jo pietiekoši to mērkaķi redzu dienā :), tāpēc reizēm atbildi uz jautājumu saņemat tikai pēc dienām 3, ja esmu mačos, tad arī pēc 10, jo atbildēšana uz jautājumiem ir brīvprātīgs, bezmaksas darbs un katrs to dara kad var :), tev jau atbildēju zemāk :)

Atbildēts: 2.aprīlis 2012, 16:08 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager