Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā RooT

Vēl 2 jautājumi,

1) kadas garshas labāk izvelēties rudenī/ aukstā laikā

2) zig-rig, vai sho sistemu var taisit sliidosho, lai iemetiens buutu sakariigs, un eesma ieksha urbt korkji lai droshi vinjsh parautu auklu augshaa ? Vai tam ir kaadi reaali miinusi ?

1. nu, līdz aukstam laikam vēl tālu. palasi manas atbildes pavasarī, tur jau minēju. galvenais ir nevis garša, bet uz kādas bāzes veidots atraktors. aukstā ūdenī labāk ūdenī izplatīsies smarža, kas nāk no atraktora uz spirta bāzes. nutrbaitam šādi atraktori tiek apzīmēti ar EA un arī uz gatavajām boilām ir tādas atzīmes. tipiska aukstā laika boila ir ananasu smarža, piemēram.

Atbildēts: 13.augusts 2008, 20:21 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager