Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā pop-up

hmmm... kā pareizi ižāvēt boilas, lai tās pēc divām trim dienām nesāk pelēt?

pēc vārīšanas boilas nedaudz nosusina, pimēram, ar dvieli un tad atstāj vienā kārtā uz kādas paplātes vai labāk sietiņa istabas temperatūrā, labi vēdinātā vietā. pēc dažām dienām tās var sabērt tīkliņā un pakārt kaut kur caurvējā. galvenais, nedarīt to visu saulē un lietū.

Atbildēts: 27.septembris 2008, 23:07 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager