Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā delins

Sveiks Aivar!!!! Nepieciešama neliela konsultācija par kaņepju pagatavošanu-intresē jautājums par to grauzdēšanu,ir doma viņas pēctam samalt! Kā arī cik ilgi viņas grauzdētas var uzglabāt!!!! Varbūt Tev ir kāda informācija par mačiem Kaķīša ezerā pie Ķirsona,būs vai nebūs un kad?

sveiks, pirmo reizi dzirdu par kaņepju grauzdēšanu, parasti tās mērcē un vāra. par Ķirsona kungu runājot, man nav nekādas informācijas, bet mans ieteikums būtu nevis sēdēt un gaidīt, bet pašiem par to lietu jau sākt runāt, ja jau tā interese briest.

Atbildēts: 19.janvāris 2009, 18:55 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nezinu kā karpu copē,bet kad ķēru baltās zivis bez grauzdētas un maltas kaņepes uz copi nemaz negāju.Ir bijusi doma pamēģināt uz karpām,bet laika trūkuma dēļ nav sanācis.Kaņepes grauzdēju uz pannas līdz sāk parādīties patīkams aromāts,visu laiku jāmaisa lai nepiedeg un apgrauzdējās vienmērīgi.Ja piedegs pie zivs netikt.Pēctam neatdzesējot maļu vecajās vef kafijas dzirnaviņās.Kad ir samalts tad drošības pēc jāpagaršo vai nau rūgts,ja ir rūgts tad ir piededzis.Nekad shī recepte nav pievīlusi.Domājams karpai arī patiktu,jo karūsas arī ķeru uz šo kaņepi,sajaucot ar miltiem vai manna un uz āķa.
07.02.09
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager