Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā artursap

Sveiks Aivar!

Iesakat Trigga ice boilas gatavot pašam. Var būt ir iespēja izstāstīt sīkumos gatavošanas recepti. Kāds miks, atraktors, cik olas un kas vēl jāpievieo, kādos daudzumos? Var būt ir informācija kad būs "Karpu nams " vaļā. Paldies par atbildi.

pagājušajā jautājumā es gan runāju par trigga boilām. anyway, pagatavošana ir ļoti vienkārša - nopērk miksu (Trigga mix), nopērk šķidrumu (Trigga liquid), nopērk olas. un izdara visu tā, kā rakstīts uz iepakojuma, resp. sakuļ 4-6 olas, pievieno 5-10ml šķidruma (jo vairāk, jo labāk un dārgāk), kārtīgi samaisa un tad ber klāt miksu pa porcijām un mīklu maisa. miksu ber tik ilgi, kamēr mīkla kļūst pietiekoši bieza un vairs nelīp pie rokām. tad sarullē bumbiņās un vāra tik ilgi, kamēr uzpeld, parasti 1-2 min atkarībā no boilu izmēra. ar trigga ice tieši tāpat. par "karpu namu" diemžēl nezinu.

Atbildēts: 16.februāris 2009, 23:59 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager