Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā alisdz

Sveicināts Aivar!!!

Sakarā ar to baribas miksēšanu.Mans domu gājiens bija tāds-Es pagājušo vasar ķēru ar paštaisītām Tutti Frutti boilām un zinu kas samnieks ķēra uz kartupeli ar medus piedevu un šogad ir ķēris uz boilām kas adgādina ceptus cepumus kas pēc manām domām dotajā momentā būtu nepareizi.

Pats domāju pamēģināt Trigga Ice boilas,bet lai karpa atrāk aprastu ar jauno Trigga Ice garšu barībā pievienot jau zināmu tai garšu medus peletes un Trigga Ice peletes.

Ja nebūtu tālu jābrauc varētu jau laicīgi iebarot vietu un nebūtu jālauzu galva kā viņas piemānīt.

es tā arī nesapratu, kāds sakars tavām paštaisītajām boilām ar medus peletēm. anyway, ne jau smarža ir tas vienīgais, kas raksturo barību. pat dažādu ražotāju boilas ar tutti-frutti smaržu ir totāli atšķirīgas lietas, kur nu vēl tavas paštaisītās un kaut kas vēl tur. bez tam, ja šobrīd gribas kaut ko uzreiz noķert, es neietektu aizrauties ar barošanu - trigga ice boila un pva maisiņš ar trigga ice pellets, varbūt tam visam klāt mazliet trigga ice bait soak un uz priekšu. ja nu nenormāli sirds turas pie medus vai tutti frutti, tad labāk izpūt to virsū savai āķa boilai, kaut vai tam pašam trigga ice - būsi pārsteigts par rezultātu. vai arī liec pusīti trigga ice un pusīti medus boilas. bet iebarošanā es tevis minēto kokteili netaisītu - nekas ātrāks no tā nesanāks.

P.S.un velti tu par tiem cepumiem tā...

Atbildēts: 13.maijs 2009, 21:01 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager