Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Eidis

Man draugs atveda no Vacijas visādas sastāvdaļas boilu izgatavošanai ar visām receptēm,trūkst tikai tāda laktalbumīna,ja es pareizi iztulkoju,kas tas tāds varētu būt un, vai to,vai kaut ko līdzīgu var dabūt pie mums.Un vēl,cik varētu maksāt boilu izrullējamie.Pēc kilograma izrullēšanas ar rokām,man tās boilas uz beigām sāka palikt arvien lielākas,bet sīkie vispār pieteica streiku.

http://www.carpcenter.at/fhs/template_carpcenter.php?IncMod=ModShopSta...=

redz, kur var nopirkt, noteikti ir arī citi interneta veikali. sastāvdaļa diezgan būtiska, uzlabo boilas kvalitāti ievērojami. satur līdz 88% proteīna, garšo labi. jagribi meklēt aizstājējus, parocies internetā, es pats lietoju gatavos miksus, jo sajaukt sausās sastāvdaļas mājas apstākļos ir ļoti grūti.

boilu rullēšanai tev vajadzēs pistoli ar uzgaļiem, ar kuru izspiež dažāda diametra desiņas un rullējamos paliktnīšus - tie ir ar noteiktu izmēru (10mm, 12mm, 14mm utt.). ražotājs viennozīmīgi Gardner. Karpu Nams solījās ievest, bet kad būs, nezinu. ja nav, pasūti internetā, piem, www.tacklebox.co.uk , ja negribi ražot rūpnieciskos apmēros, ņem visu lētāko un būs ok. pāris desmitos latu iekļausies plus pasta izdevumi.

Atbildēts: 22.augusts 2007, 00:22 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager