Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā sandicc

Sveiks! Nesen iegadājos boilas internetveikalā kamēr izpārdošana, bet nezinu kā pareizi tās uzglabāt. ja makšķeru noliktavā, tad mīnusos tās sasals. vai tas ietekmē garšu, smaržu utt.? vai arī labāk turēt istabas temperatūrā? un tas pats arī ar gatavo method fīdera barību.

pateicoties veikala boilās esošajiem konservantiem, tām nevajadzētu bojāties nekādos apstākļos. tomēr dažas boilas ir ilgmūžīgākas nekā citas. saldēt tās var, bet atstātas ārā mūsu apstākļos tās vairākkārtīgi sasals un atkusīs un tas nu gan nebūs labi. tapēc labāk kādā tumšā vēsā vietā. galvenais, lai kāda dzīvība neimetās. peles, piemēram. vai tārpi.

Atbildēts: 17.novembris 2018, 21:58 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager