Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā davias18

Sveiks, kādas smaržas ( garšas ) boilas Jūs ieteiktu, šajos laika apsākļos, tas ir pavasara beigas, vasaras sākums .

Paldies, jau iepriekš

Te jau vairāk jādejo no tā, ko var dabūt veikalos šobrīd. Karpu Namā ir ienākušas Rod Hutchinson boilas. ja kabata atļauj, tad es ieteiktu kaut ko no tā, piemēram Strawbery&Scopex ūdeņiem, kuros nav daudz boilas bijušas iekšā, vai arī Mulbery Florentine - gadījumiem, ja negribas ilgstoši iebarot. Strādās arī visādas uz zivju bāzes veidotās boilas, piem. Nutrabaits BFM Salmon, Caviar & Pepper.

Atbildēts: 16.jūnijs 2009, 00:27 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
sorry Aivar !!! kludaini uzrakstiju Tavu vardu......
25.06.09
 
hmm.cien.Ainar nepiekritu zivs ir un bus partika!!!!un kas attiecas zivs draugs vispar jocigi ko tad Tu piemani draugu un ker to uz aka un gusti baudu to velkot ara no udens???tad uzveretaja foto un demonstrativa zivs atbrivosana lai to kertu atkal vai tad draugi ta dara????? Cilveks ir mednieks un tas vinam sastada baudu taka tas noker un atlaid ir latviski sakot "pakazuka"......ka mednieki saka sasauj un izarste!!!!!
25.06.09
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager