Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā valis1970

Sveiciens,Aivar.Šonedēļ laiciņš labs solās,arī udentiņš biku sasils.Nedēļas beigās braukšu karpās.Vai būs vērts barošanai pārslēgties tikai uz boilām?Boilas kukurūzas un tumši sarkanas ar ķiploka aromātu,bet tādu kreptīgu aromātu.Barošanai abas miksēt kopā,vai tiikai vienu konkrētu.Un vai var jau pie ne īsti uzsiluša ūdentiņa jau likt uz mata boilu,vai tomēr vēl labāk ņems uz naktenieku.

Karpās pilnīgi noteikti ir pēdējais brīdis braukt. Ūdens temperatūra tiešām ceļās un līdz ar to arī karpām apetīte. Tāpēc jābaro arvien vairāk. Ja boilas ir labas, tad noteikti labāk ar vienām un tām pašām, lai zivis pie tām pamazām pierod un drošāk ņem. Ja brauc uz ilgāku laiku, tad sākumā liec naktenieku un vēlāk pārej uz boilu.

Atbildēts: 11.maijs 2021, 17:48 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager