Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā valis1970

Sveiks ,Aivar.Gribēju uzjautāt-iebarošanai boilas atstāt ar savu dabisko aromātu,jebšu tomēr var arī sadipot,lai smarža spēcīgāka.

Var darīt abejādi. Dipošana parasti dod ātrāku rezultātu. Tikai nevajag dipot ar ķīmiskiem negaršīgiem dipiem, kas domāti āķa boilai.

Atbildēts: 14.maijs 2021, 23:54 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager