Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā egilss

Sveiks Aivar,

Rudenī paskatoties dažādas youtube receptes, tehnoloģijas, uztaisīju 5.l pudelē fermentētu kukurūzu. Laika braukt karpās vairs, nebija un loģiski tā kukurūza tai pudelē atrodas joprojām.

Pēc smakas brāga, kaņdža. Paprovēju uz zoba, grauds mīksts.

Nav pieredzes, ko ar to darīt ? Izliet ārā, atdot bomžikiem, kas pērk odekolonus, vai doties uz copi. Barot un likt uz āķa.

Nesanāk tik bieži aizbraukt copēt lai riskētu aplauzties un aizbaidīt karpu, bet varbūt viss ir OK?

Būšu pateicīgs par Tavu viedokli.

nezinu, pusgadu turēt kukurūzu man līdz šim nav bijis pacietības. dažas dienas jā, bet par vairāk nezinu. katrā ziņā fermentēta kukurūza jau nav nekāds brīnumlīdzeklis, it sevišķi tādos nelielos daudzumos. kā jau rakstīju, galvenais, ka tā ātrāk sagremojas un tāpēc karpa to var vairāk apēst salīdzinājumā ar svaigi pagatavotu. Bet teikt, ka karpas īpaši meklē ieskābušu kukurūzu, tur būtu vēl jāpaanalizē. Katrā ziņā es tavā vietā noteikti pamēģinātu. ja būs labi, būsi atkodis ko interesantu. ja nebūs, noķersi to karpu nākamreiz.

Atbildēts: 20.jūnijs 2021, 00:38 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager