Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā bebriits

Tad barot tikai un vieniigi ar viena veida bilaam?Nu man parasti iet 2-3 veidu peletes, 2,3,4 mm lieku kaadas 3 veidu boilas un tad taa kukuruuza un lielie zirnni(nosaukumu nezinu)un kannepe.Veel pielieku kautkaadu parasto bariibu, rupja maluma.Tad sanaak,ka sarezzggiiju sev dziivi,un vajag barot tikai ar vienu veidu boilaam?? Un par to barossanas intensitaati-pietiktu ar reizi nedeellaa,vai pietureeties pie reizi 3 dienaas?Par karpu bliivumu nav ne jausmas:)Ir reizes kad aizbraucu barot, peec pusstundas pa kaadai uzlec,ap to vietu kur baroju:)

ja boilas ir labas, kvalitatīvas, tad jā, vajag karpas pie tām pieradināt. tad varēs to pašu boilu likt uz mata un nebūs vairs jālauza galva ar ēsmām. un barot ar vienu boilu jau ir arī tīri fiziski vienkāršāk. Visas tās pārējās barības - kaņepes, kukurūzas utt mēs liekam pie kokteiļa divu iemeslu dēļ - lai iedotu kaut ko pazīstamu un ļautu karpai vieglāk "parslēgties" uz īsto boilu un arī tādēļ, ka tas vienkārši ir lētāk un par mazāku naudu ļauj uztaisīt galdu. bet, ja esi viens un tev nav konkurentu, tad vajadzība pēc milzīga galda nemaz nav, karpas tāpat baigi nekur prom neies, meklēs tavu vienīgo garšīgo boilu. Teikšu tā, kad izdodas pieradināt karpas pie vienas boilas, copes mēdz nākt kā no ložmetēja. Tomēr foršākais ir tas, ka tādā veidā ķeras arvien lielākas karpas.

Atbildēts: 3.septembris 2021, 09:30 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager