Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Gribulis

Ne asakas un siltas zeķes. Beidzot man parādījās laiks druksku karpai pievērsties. Palasot tavus padomus, pirms kāda mēneša sāku iebarot vienu bedrīti Abavā. sākumā kukurūzu tīģerriekstu sīrupā un boilas, paliekot vēsākam tikai boilas pa 300-400grami. Reizi divās-trīs dienās. Pirms pusotras nedēļas upe mani atalgoja ar 7.kg. karpu, kas ņemot vērā, ka reizes trīs nedēļā pa 3-4 st. pasēžot man šķiet ļoti labi. Jautājumi divi. Pirmais- šobrīd upē ūdens nt. ir bik virs 10 grādiem. Pie kādas t. ieteiktu pāriet uz Trigga Ice boilām. M ontāža man ir 100.gr. flet barotava kā inline svins, jo kā iesācējs vēsā ūdenī negribu vēl ar PVA stikiem darboties.To ar pavasari. Otrs jautājums- kas īsti ir Robin Red? Ir nojausma, ka tas ir kāds asāks aromāts. Konkrēti kā likvīdu barotavai doma izmantot.

Manuprāt, 10 grādi ir ļoti piemērots laiks pāriešanai uz trigga ice. Robin Red ir slepena sastāva samērā asa barības piedeva. Ir cilvēki, kas to lieto vienmēr un visur. Vari mēģināt.

Atbildēts: 5.oktobris 2021, 16:05 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager